Quantcast

House of Gucci

Itt vannak Lady Gaga új filmjének plakátjai – fotók!

© House of Gucci

A Gucci divatház fejének életéről szóló filmet novemberben mutatják be a mozikban.

Ridley Scott várva várt életrajzi ihletésű filmje, a House of Gucci hivatalosan is elkészült, ennek örömére az MGM stúdió Instagram-oldalán osztotta meg az alkotás hivatalos karakterplakátjait. A film premierje a tervek szerint november 24-én várható.

A történet a Gucci divatház alapítója, Guccio Gucci unokájának, Maurizio Gucci (Adam Driver) életét és feleségével, Patrizia Reggianival (Lady Gaga) való kapcsolatát követi nyomon, akit 1998-ban ítéltek el egykori férje meggyilkolásáért. A forgatókönyv alapjául Sara G. Forden House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című kötete szolgált.

A filmben igazi sztárparádé várható, a két főszereplő mellett több A listás hollywoodi híresség is feltűnik a vásznon, köztük Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino és Salma Hayek is.

Lady Gaga saját Instagram-oldalán is megosztotta az általa alakított karakter poszterét, és csak egyetlen szót fűzött hozzá: „Stasera”, ami olaszul annyit tesz, ma este. Ezzel vélhetően arra utalt, hogy a moziplakátok után hamarosan elérhető lesz a film első hivatalos előzetese is.

Frissítés

Időközben már elérhető a film hivatalos előzetese: 

Forrás: Elle