Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trailer

Hátborzongató előzetest kapott az Interjú a vámpírral új feldolgozása

2022. július 25.

1 perc olvasás

ELLE

sorozat anne rice előzetes interjú a vámpírral sorozatajánló vámpíros sorozat
Hátborzongató előzetest kapott az Interjú a vámpírral új feldolgozása
© AMC

Anne Rice híres regénye, az Interjú a vámpírral hamarosan sorozat formájában is debütál.


Brad Pitt és Tom Cruise hivatalosan is átadták a stafétát, nemsokára ugyanis érkezik az Interjú a vámpírral sorozatfeldolgozása. Az új széria első előzetesét a hétvégén mutatták be a San Diego-i Comic Con fesztiválon, és az már biztos, hogy vérfagyasztó izgalmakra készülhetünk.

Az Anne Rice gótikus regényén alapuló történetben a két főszereplőt, Louis-t és Lestatot ezúttal Jacob Anderson (aki a Trónok harca Szürke féregjeként lehet ismerős) és Sam Reid kelti életre, és az első képsorok alapján nagyon is úgy tűnik, hogy méltó utódjai lesznek az ikonikus hollywoodi párosnak.

Az Interjú a vámpírral első részét október 2-án mutatja be az amerikai AMC csatorna, ezzel egy időben pedig az online streaming-felületükön is elérhető lesz az új széria. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy Magyarországon mikor és hol nézhetjük majd az új feldolgozást.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves