Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Rossz hír az Eufória rajongóinak, veszélybe került a sorozat folytatása

2024. március 26.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat eufória hbo Zendaya
Rossz hír az Eufória rajongóinak, veszélybe került a sorozat folytatása
© IMDb

Nagyon várják a rajongók az Eufória 3. évadát, de most bizonytalanná vált a sorozat folytatása. 


Hatalmas sikert aratott az Eufória 2. évada, és sok kérdést felvetett a rajongókban. Nem tudni, hogyan alakul a folytatás, de a történet nagyon izgalmas, ezért már nagyon várják a sorozatot a nézők. Ám most egy friss bejelentés szerint még nem kezdték el a forgatásokat, a halasztás pedig veszélybe sodorhatja a folytatást. 

Bizonytalanná vált az Eufória jövője 

2019-ben debütált Sam Levinson sorozata az HBO-n, a történet pedig rögtön hatalmas rajongótábort szerzett magának. Eredetileg hamar jött volna a második évad, de a forgatásokat a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani. Végül két átvezető epizódot tett közzé az HBO 2020-ban, majd a 2. évad 2022-ben vált elérhetővé. 

Mivel nagyon sikeres sorozatról van szó, így nem volt kérdés, hogy elkészül a 3. évad, de a premier dátuma korábban is nagyon bizonytalan volt. A színészek azóta már egyre nagyobb szerepeket kapnak, ez pedig hátráltathatja a forgatást. Úgy tűnt, hogy a jelenetek rögzítése hamarosan elkezdődik, de most az HBO nyilatkozott a Variety nevű portálnak, és elárulták, elhalasztják a munkálatokat. 

Az HBO és Sam Levinson továbbra is elkötelezettek amellett, hogy egy kivételes harmadik évadot készítsenek. Időközben megengedjük, hogy a szereplőink más lehetőségeket is keressenek. 

A forgatások tehát biztosan nem kezdődnek el a közeljövőben, mivel a főszereplőket arra biztatták, hogy nyugodtan fogadjanak el más ajánlatokat. A halasztás pedig bizonytalanná teheti a forgatást, hiszen előfordulhat, hogy a jövőben nem lesz mindenki elérhető az ütemezési problémák miatt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves