Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Portré

Így nézne ki Elvis Presley, ha még ma is élne

2022. november 10.

1 perc olvasás

ELLE

elvis presley portré
Így nézne ki Elvis Presley, ha még ma is élne
© Getty Images/RB

Mutatjuk Elvis Presley portréját. 


Mint megírtuk, egy török fotós,  Alper Yesiltas megmutatta, hogyan néznének ki azok a hírességek most, akik fiatalon életüket vesztették. Korábban megmutattuk Diana hercegné varázslatos portréját, de Elvis Presley idősődő arcától is mindenkinek leesett az álla. 

Ilyen lenne ma a rock 'n roll koronázatlan királya

Alper Yesiltas

45 évvel ezelőtt hunyt el

Elvis Presley 1977. augusztus 16-án hunyt el. A világhírű énekes egészségügyi állapota a szenvedélybetegségéből kifolyólag folyamatosan rosszabbodott. Különböző betegségektől szenvedett, köztük zöldhályoggal és magas vérnyomással, de vesekárosodása is volt. A tragédia napján, a barátnője, Ginger Alden eszméletlenül talált rá a fürdőszobában.

Jön az újabb Elvis film

Hamarosan újabb Elvis film kerül bemutatásra, ami Priscilla Presley életére fog leginkább fókuszálni. Az Eufória sztárja, Jacob Elordi fogja alakítani Elvis Presley-t, Cailee Spaeny pedig Priscilla Presley bőrébe bújik. A film Priscilla 1985-ös memoárja alapján készül, ezért a Priscilla címet kapta. A film rendezője Sofia Coppola. Már az első fotók is megjelentek a forgatásokról. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves