Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TRAGÉDIA

Meghalt az Elvis film sztárja

2022. július 22.

2 perc olvasás

ELLE
elvis presley halál Elvis film
Meghalt az Elvis film sztárja
© Warner Bros. - Bazmark Films - R / Collection ChristopheL via AFP

Az Elvis film frissen debütált színésznője, Shonka Dukureh 44 éves volt.


Csütörtökön elhunyt az Elvis film egyik szereplője, Shonka Dukureh. A 44 éves színésznőt egyik kisgyermeke találta meg hálószobájában, aki próbálta felébreszteni édesanyját, azonban ez nem már sikerült. Végül az egyik szomszéd értesítette a 911-et. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, a halál pontos okát viszont egyelőre nem lehet tudni.

Hirtelen jött siker

Shonka Dukureh sokáig tanítónőként dolgozott, végül az Elvis életét bemutató film hozta meg neki az áttörést nemrégiben, amelyben Big Mama Thornton bluesénekesnőt játszotta. A filmben előadott Hound Dog című dala a premier után óriási siker lett, ahogyan a film is az év legnagyobb szenzációjává vált (a cannes-i bemutató után 12 percig tapsolt álva a közönség).

Gyászolja a szakma

A film rendezője, Baz Luhrmann közösségi oldalán búcsúzott a színésznőtől. A megrázó posztot a Priscilla Presley-t játszó Olivia De Jonge és az Elvist alakító Austin Butler is megosztotta.

„Egy különleges fény aludt ma ki, és az egész »Elvis-film család« összetört Shonka Dukureh elvesztése miatt. Első pillanattól kezdve, hogy csatlakozott hozzánk, Shonka örömet, lelket és persze a csodálatos hangját és zenéjét adta számunkra. (...) Shonka kedvenc szava a hétköznapokban az „áldás” volt, és én, az egész Elvis szereplőgárdával, a stábbal és a zenei munkatársakkal együtt igazán áldottnak érezzük magunkat, hogy megismerhettük. Ezúton küldjük minden szeretetünket és támogatásunkat Shonka gyermekeinek és családjának.”


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves