Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

UNCROWNED QUEEN OF RUSSIA

Ebben a palotában él Putyin titkos szeretője és a gyerekei

2023. március 01.

3 perc olvasás

ELLE

orosz-ukrán háború oroszország putyin szerető Alina Kabaeva
Ebben a palotában él Putyin titkos szeretője és a gyerekei
© Getty Images / Contributor

Putyin nem sajnálja a legjobbat szeretőjétől, luxus palotában rejtegeti őt és gyermekeit.


Informátorok szerint, egy hatalmas, erdei luxuspalotában él Vlagyimir Putyin orosz elnök szerelme és közös gyermekeik.

Elképesztő fényűzés

Alina Kabaeva, – akit a források Putyin szerelmeként emlegetnek már egy ideje – és három gyermekük, úgy élnek az elrejtett palotában, mint az egykori cári család. Legalábbis eddig, ugyanis napvilágot láttak az információk a palota elhelyezkedését, felszereltségét sőt belső dizájnját illetően is.

A 70 éves orosz elnök úgy tűnik igyekszik a legjobbat megadni új kedvesének és gyermekeinek. Biztonságuk és persze az elnök magánéletének titokban tartása miatt eddig azt rebesgették, hogy a kis család Svájcban bujdosik, ám a mostani hírek szerint Putyin közelebb tartja magához új családját, mint gondoltuk.


Putyin válása

Az megosztó vezető 2013-ban, közel 30 év házasság után vált el feleségétől Lyudmila Shkrebneva-tól. A páros civilizált módon vált el, oknak pedig egyszerűen azt jelölték meg, hogy szinte teljesen külön életet élnek. A feleség nem kedvelte a reflektorfényt és azt, hogy férje csak a munkával tudott foglalkozni. A párosnak információk szerint 2 lánygyermeke van.

A 39 éves Alina Kabaeva egykori orosz tornászbajnok neve már 2008 óta gyakran felmerült Putyin nevével párhuzamosan, így az sem kizárt, hogy ennek is szerepe lehetett az orosz elnök válásában.

putyin_palota_elle
 Alina Kabaeva 2018-ban (Fotó: Getty Images/Mikhail Svetlov)

Palota az erdő mélyén

Az eltitkolt szerető és – talán már 4 gyermeke – a legújjabb hírek szerint az orosz Valdai-ban található erdei palotában rejtőzik. A rendkívül nagy erőkkel őrzött helyszín habár berendezésében a 70-es évek stílusjegyeit viseli, felszereltségében mégis kiszolgálja a legmeredekebb igényeket is.

Ezt az elnöki szállást Putyin hatalomra kerülése után kezdték meg felépíteni. Putyin kérésére az épületet a Szentpétervárra jellemző stílusban kellett megtervezni, hogy olyan legyen akár az egykori cári család  luxus palotái. Emellé az aranyban úszó palota mellé épült fel a források szerint később Kabaeva háza is, melynek munkálatait 2020-ban kezdhették meg.

A nyomozók egy nagy kiterjedésű játszóteret is észrevettek a területen, sőt folyamatosan beszámolnak gyerekek jelenlétéről is. Ezért gondolhatjuk, hogy valóban itt rejtőzik a titokzatos elnöki család.

A telken minden megtalálható, amit csak el tudunk képzelni, az úszómedencétől kezdve, a privát helikopter leszállópályán és kikötőn keresztül, egészen a saját fogászatig. A közeli faluban pedig az ukrán háború indulása után egy légvédelmi rendszert is telepítettek, amely szükség esetén akár Putyin palotájának támadását is meggátolhatja.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves