Quantcast

The Batman

Bemutatkozik az új Batman – hátborzongató lett az első trailer!

Bemutatkozik az új Batman – hátborzongató lett az első trailer!
© MEGA/GC Images

A legújabb előzetesben Robert Pattinson és Zoe Kravitz is szuperhősjelmezt ölt.

Gotham City ismét lángokban áll, és csak egy szuperhős segíthet rendet tenni a városban. Hat év kihagyás után új színész ölthette magára a Denevérember jelmezét – ezúttal Robert Pattinson mutatkozhat be a DC képregényfilmjében. Az első hivatalos előzetesben minden van, amire egy akciódús szuperhősmoiztól számítani lehet: verekedés, üldözés, vita, robbanás, sőt feltűnik Batman szövetségese, Macskanő is, akit ezúttal Zoe Kravitz testesít meg.

A két karakter közötti szóváltás még tovább fokozza az izgalmakat; amikor Macskanő megkérdezi, hogy mégis kit rejt a Denevérember maszkja, Batman csak annyit felel: „Én vagyok a bosszú.”

Hosszú távra terveznek

Talán a szokottnál is nagyobb várakozás övezte Robert Pattinson szuperhős-bemutatkozását, és bár a széria rajongói először kétkedve fogadták a színészt, mint leendő Denevérembert, a Warner végül exkluzív szerződést kötött a színésszel, ami magában foglalja a Warner Bros, a New Line Cinema és az HBO Max partnerségét is, ami arra enged következtetni, hogy több alkalommal is magára ölti a fekete jelmezt Robert. „A Warner Bros. Pictures és az HBO mindig is egyet jelentett a forradalmi eredményekkel. Izgatottan várom a velük való együttműködést, hogy felfedezzem a film és a televízió legizgalmasabb új hangjait, és segítsek nekik a víziójuk megvalósításában. Az évek során nagyon szerettem együtt dolgozni a stúdióval” – mondta el a partnerség kapcsán Robert Pattinson.

A The Batman című filmet 2022. márciusában mutatják be a mozik.

Forrás: Elle