Quantcast

PETÍCIÓ

Amber Heard jeleneteinek nagy részét törölték az Aquaman 2-ből

Amber Heard jeleneteinek nagy részét törölték az Aquaman 2-ből

Amber Heard és Johnny Depp pereskedésének súlyos következményei vannak.

Hetek óta tart Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere, melynek során mindkét félre nézve derültek ki terhelő bizonyítékok. Igaz ugyanakkor, hogy a színésznőnek nagyobb veszítenivalója van, ugyanis többször bebizonyosodott a per során, hogy nem mondott igazat, sőt, a felkért igazságügyi pszichológus szerint súlyos személyiségzavarokkal is küzd.

A tárgyalássorozattal párhuzamosan Johnny Depp, illetve a DC rajongói elindítottak egy petíciót, amelyben követelték, tegyék ki Amber Heardöt a készülő Aquaman 2-ből. Mint kiderült, az alkotók már jóval ez előtt úgy döntöttek, hogy csak annyira hagyják benne a folytatásban Mera karakterét, amennyire feltétlenül szükséges.

Erről Amber Heard maga beszélt a tárgyaláson, amikor arról kérdezték, mennyiben befolyásolta karrierjét a Johnny Deppel való válása. A színésznő válaszában elmondta, hogy miután távoltartási végzést kért férje ellen 2016-ban, rengeteg filmes munkától és együttműködéstől elesett, de számos kozmetikai szponzor is kihátrált mellőle. Mindezért Johnny Deppet és PR-csapatát okolja, akik szerinte lejáratókampányt indítottak ellene.

A színésznő úgy fogalmazott, keményen kellett küzdenie, hogy a karrierjét egyenesben tudja tartani, ugyanis a Warner Bros. nem akarta Az igazság ligája című filmben látni. Mera szerepét végül megkapta, a szerződése pedig további két filmre szólt, azonban az Aquaman 2-ben már drámaian lecsökkentették a jeleneteit.

„Nagyon keményen harcoltam, hogy megtartsam a szerepemet a film következő részében, a készítők viszont ezt másképp gondolták. Folyamatosan újabb és újabb változatokat kaptam a forgatókönyvből, amelyből sorra törölték azokat az akciójeleneteket, amelyek az én karakteremet és egy másik karaktert ábrázolták. Anélkül, hogy spoilereznék, két karakterről van szó, akik egymással harcoltak az eredeti forgatókönyvben. Alapvetően rengeteg mindent kiírtak a történetből, amelyben a karakteremnek fontos szerepe lett volna...”

– vallotta Amber Heard.

A hírek szerint végül annyira lecsökkentették Mera jelentőségét az Aquaman 2-ben, hogy Amber Heard összesen maximum 10 percet lesz látható a filmben. A Warner Bros. egyenlőre nem reagált a vádakra.

Via

A LEGFRISSEBB HÍREK AMBER HEARD ÉS JOHNNY DEPP TÁRGYALÁSÁRÓL

Amber Heard hivatalosan is beismerte, hogy hazudott

Amber Heard újabb rossz döntést hozott, elvesztheti miatta a pert

Chris Rock ezúttal Amber Heardnek ment neki