Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Filmajánló

3 új film, ami decemberben érkezik az HBO Maxra

2023. december 08.

2 perc olvasás

ELLE

film filmajánló hbo max
3 új film, ami decemberben érkezik az HBO Maxra
© IMDB

Az HBO Max is remek filmekkel lepi meg az előfizetőit. 


Karácsony előtt az HBO Max is csodálatos filmeket fog feltölteni a streaming-szolgáltatóra. Most mutatjuk, hogy melyik az a 3 alkotás, amit mindenképp nézz meg, sőt akkor is, ha már korábban láttad őket. A jó hír, hogy a nyár legnagyobb kedvence is érkezik.

Barbie (December 15.)

Greta Gerwig filmje hatalmas népszerűségnek örvend világszerte. Ha még nem láttad, akkor most megmutatjuk a leírását, de hidd el, hogy megéri megnézni Margot Robbie és Ryan Gosling közös filmjét, sőt a zenék is fantasztikusak benne. 

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben - írják a port.hu oldalán.

Fotókba zárt hazugság (December 5.)

A megrázó dokumentumfilmben egy fotó riporter hazatér, hogy kivizsgálja és feltárja a nagyapja által elkövetett szexuális zaklatásokat. A történet középpontjában Amanda Mustard fotóriporternő áll.  Az IMDB-n 8.6-os a film értékelése. Rendkívül megrázó történet, de érdemes egyszer megnézni. Íme, az előzetes:

Ígéretes fiatal nő (december 8.)

Felkerült az HBO Maxra Carey Mulligan 2020-as filmje. Íme, a történet: Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan) ígéretes fiatal nő... mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát. Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan rafinált, és éjszakánként titkos kettős életet él. Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves