Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2000-2009

Mennyire emlékszel a 2000-es évekből? Retrókvíz!

2023. november 28.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

retro 2000-es évek kvíz kétezres évek
Mennyire emlékszel a 2000-es évekből? Retrókvíz!
© Fotó: Rainer Knäpper, Free Art License

10 év, 10 kérdés: hány jó választ találsz el a 2000-es évek legemlékezetesebb dolgait-eseményeit-személyeit idéző, friss kvízünkben?


Ugye erről a jópofa és mai fogalmaink szerint buta, de akkor nagyon menőnek számító Nokia telefonról neked is rögtön a 2000-es évek jutnak az eszedbe? Nos, akkor máris a megfelelő hangulatban vagy az alábbi kvízhez.

A 2000-es évek kvíze

Ne izgulj, az nem lesz a kérdések között, hogy mi volt a száma ennek a bizonyos mobiltelefonnak, benne a kígyós játékkal (Nokia 3310 egyébként), de számíthatsz mindenre, ami az ezredfordulót követő 10 évhez kapcsolódik, ami erre az évtizedre jellemző, és ami csak erre az évtizedre jellemző. Lesz kultúra, gazdaság, szórakozás, sport, Magyarország és külföld, de ha ott voltál és áltélted, akkor biztosan emlékszel!

A szokásos feleletválasztós játékra készülj, azaz minden kérdésnél 4 válaszlehetőség közül kell majd kiválasztanod az egyetlen helyeset. Ha mind a 10 tippedet leadtad, akkor a végén természetesen mutatjuk, hogy hányat találtál el és hogy mik voltak a helyes válaszok. Indítsd el a játékot!

És ha még töltögetnél-tippelgetnél tovább, akkor egyrészt van egy korábbi kvízünk csakis ennek az évtizednek a tévéműsorairól, de alább találsz további 3 ajánlatot is! Talán jobban is teszed, ha témát váltasz, mert állítólag a 2000-es évek iránti nosztalgia nem tesz jót a kreativitásnak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves