Quantcast

PÉNZHOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Pénz kopogtat a hétvégén 3 csillagjegy ajtaján. Kíváncsi vagy arra, hogy te is azon mázlisták közé tartozol-e, akiknek nincs más dolguk, csak kinyitni az ajtót?

A Jupiter többek között a szerencse, a bőség és gazdagság, a pozitív fordulatok és sorsszerűség bolygója. 2022. május 11-től október 28-ig a Kos jegyében van, és ez többrétű változást ígér a zodiákus tagjainak, többek között gyors pénzszerzési lehetőséget. Megmutatjuk azt a 3 kiváltságos csillagjegyet, akiknek már a hétvégén plusz pénz pottyanhat az ölükbe!

Kos

A Jupiter a te jegyedbe lépett. Itt kérdésnek nincs is helye, a lehető legváratlanabb helyről ütheti pénz a markodat. Meglehet, egy sikeres eladásnak köszönheted, de esetedben most a talált pénzt, és a nyeremény is szóba jöhet. De talán csak azt kapod vissza, amit kölcsönadtál régen, és már lemondtál arról, hogy valaha is visszakapd azt az összeget! Mindenesetre a Jupiter a szárnyai alá vesz és több területen is megpróbál elkényeztetni téged. Hirtelen számtalan különböző út nyílhat előtted, és ebből csak az egyik az új pénzszerzési lehetőség.

Nyilas

A szerencséd határtalannak bizonyul a hétvégén! Egy sor nem anyagi természetű örömben is lesz részed, de ami a pénzt illeti: ezen a területen sem lesz okod a panaszra. Most tényleg igaz, hogyha kérsz, megadatik, legyen szó kölcsönről, befektető szerzésről vagy az univerzumnak elsuttogott vágyakról. Egy váratlan előléptetés vagy korábbi bölcs befektetésnek köszönhetően is pénz üti a markodat. Ha pedig régóta próbálsz valamit eladni, a napokban sikerrel járhatsz, ami szintén hozhat egy keveset a konyhára. Okos kockáztatással kisebb-nagyobb összegek vándorolhatnak a hétvégén a zsebedbe.

Halak

Te leszel Halak a Jupiter-Kos időszak győztese, és már most hétvégén érezheted: megnyílik feletted az égi pénzcsap és szórja rád az áldását. Nemhogy egy, hanem több forrásból is pénzhez juthatsz. Az szinte biztos, hogy a munkahelyeden is fizetésemeléssel vagy bónusszal fogják a tudtodra adni, mennyire elégedettek veled, vagy ha saját vállalkozásod van, jelentős bevételre tehetsz szert. Most komolyabb erőfeszítések nélkül talál rád a pénz, így egyszerű üzleti döntés vagy befektetés is jelentős összeghez jutathat.

Kíváncsi vagy mit tartogathat még neked a hónap?

3 csillagjegy, akinek megkérhetik a kezét a hónapban

Így befolyásolja a Merkúr retrográd helyzete a csillagjegyed május 10-től

3 csillagjegy, akit májusban utolér a múlt