Quantcast

#Sixpack

Imádják a kommentelők a meztelen felsőtesttel pózoló Elliot Page-et

Imádják a kommentelők a meztelen felsőtesttel pózoló Elliot Page-et
© Richard Bord/Getty Images

A transznemű színész alaposan felkorbácsolta az Instagram állóvizét.

Félmeztelen szelfit posztolt magáról Elliot Page, amelyen fekete melegítőnadrágban, papucsban és ezüst nyakláncban pózol a tükör előtt. A fotóhoz mindössze annyit fűzött: „Ó, de jó, hogy működik az új telefonom.”

A kép közzététele után a színész követőtábora felbolydult, és a rajongók megrohamozták a kommentszekciót, hogy hangot adjanak csodálatuknak – főképp Elliot kidolgozott hasizmaival kapcsolatosan.

„El fogod rontani a telefonodat ennyi dögösséggel” – fűzte hozzá a fotóhoz egyik követője. Még a sztárok sem bírták szó nélkül hagyni a tüzes képet, az Emily Párizsban szereplője, Ashley Park, a szímésznő és rapper Awkwafina, valamint Julianne Moore is hagyott egy-egy méltató hozzászólást a kép alatt, természetesen jó sok tüzes emoji kíséretében.

Az első kép az átalakulás után

A transzneműségéről tavaly év végén coming outoló színész először idén májusban osztott meg magáról egy félmeztelen fotót, melyen látni lehetett a melleltávolító műtétje utáni, gyógyulófélben lévő hegeit. A fotó után óriási szeretethullám zúdult Elliotra, több mint három millióan kedvelték a képet, amelyet a #transisbeautiful, azaz a transzneműség gyönyörű hashtaggel posztolt.

Akkor is több híresség állt ki mellette nyilvánosan, köztük Miley Cyrus, Ruby Rose és Nina Dobrev is. 

Forrás: Elle