Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A nyerő hármas a Gucci Guilty legújabb kampányának arcai

Julia Garner, A$AP Rocky és Elliot Page a nemi identitásról, az illatokról és az önszeretetről vall

2023. június 05.

12 perc olvasás

ELLE szerkesztőség

gucci asap rocky parfüm Elliot Page Julia Garner

Támogatott tartalom

Julia Garner, A$AP Rocky és Elliot Page a nemi identitásról, az illatokról és az önszeretetről vall
© Primor Cosmetics

Julia Garner, A$AP Rocky és Elliot Page színre lép...


Egy eklektikus csapat, amely minden bizonnyal egy egészen új korszakot nyit a Gucci Guilty életében, különösen a Guilty Pour Femme és a Pour Homme illatok esetében. 

A közelmúltban megjelent kampány egy óda az önelfogadáshoz, a barátsághoz, a szeretet minden megjelenési formájához. Mindezen üzenetek közvetítéséhez ez a trió a tökéletes választás. A kampányban megjelenő tehetségek maguk is hatalmas fejlődésen mentek keresztül: Garner, a Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő egyenesen a rivaldafénybe csöppent a Netflix Inventing Anna sorozatban nyújtott alakításával. Page, az Oscar-díjra jelölt színész, rendező-producer, a nemsokára megjelenő memoárjában mesél arról, hogyan kövezte ki saját útját a siker felé. A harmadik szereplő Rocky, a Grammy-díjra jelölt zenész pedig nemrég vált édesapává.

A sztárhármas azért állt össze, hogy megmutassa a nyíltszívű boldogság legtisztább pillanatait. Miközben egymásra tekintenek, és meglátják egymásban igaz énjüket, a felszabadultság és a törődés érzése fejeződik ki ebben az otthonos környezetben.

„A szeretet körforgását ünneplik és megtestesítik az igazi önelfogadást, miközben megmutatják, hogy a nyitottság miként enged utat az önkifejezés legtisztább formájának.” – közli a Gucci.

„Mindkettőjükkel a forgatáson találkoztam először, de egyáltalán nem volt ez az érzésem. 10 perc elég volt, hogy úgy érezzem, hosszú idő óta ismerjük egymást.” – mondja Garner szereplőtársairól, majd hozzáteszi: „A humor egy fontos kvalitás számomra, és mindkettejüknek remek humorérzéke van. Nagyon különleges élményt adott a közös munka.” 

Julia Garner

A szereplők közti kémia jól visszaadja a forgatás hangulatát, valamint annak a benyomását, hogy bármennyire is jó színész vagy, nem számít, ezt erőltetni vagy színlelni nem lehet. 

Ahogyan Page mondja: „Még sosem dolgoztam ilyen kampányban, így őszintén szólva az elején kissé félénk voltam. Viszont Rocky és Julia mindketten nagyon szeretetteljes emberek, így a velük való találkozás után rögtön elszállt minden félelmem. Nagylelkűek, kedvesek, őszinték, jókedvűek és magabiztosak.”

A Harptones „Life is But a Dream” című dala szól a háttérben, miközben ők hárman táncolnak, nevetnek, élvezik egymás társaságát, ami ritkaságnak tűnhet ilyen kaliberű sztárok esetében. 

„Teljesen természetesnek hatott az egész” – mesél Rocky a tapasztalatairól. „Nem úgy éreztem magam, mint aki két hírességgel találkozik és magamat sem éreztem annak.”

A kampányban kiemelt figyelmet kap a Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme, amely egy energizáló, fűszeres, frissítő illat, melyben a rózsabors, orgona és a mediterrán mandorra citrus keveredik az ámbra és pacsuli meleg, határozott jegyeivel, s ezzel finoman vonzza magára a figyelmet. A  Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme mély érzékiséget teremt a pacsuli, a bőr és a tömjén alapjegyekkel, miközben eltér a hagyományos férfi illatprofiltól a felemelő narancsvirág és neroli felhasználásával. Bár az üvegek azt sugallhatják, a Gucci Guilty parfümök nem uniszex illatokat rejtenek. Ugyanakkor a bennük található összetevők megadják azt a szabadságot, hogy bármelyik nem szabadon használhatja mindkét verziót, mivel az illatjegyek csak bizonyos feromonokkal egyesülve fejtik ki hatásukat, szemben a hagyományos nem szerinti illatprofilokkal. 

„Én a nőit kedvelem jobban.” – mondja Rocky fesztelenül. „Úgy érzem, ez jobban érvényesül a bőrömön.” – miközben felmutatja a Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme fénylő, arany üvegét.

Örülök ennek a kijelentésnek, különösen ezekben az időkben, mikor a művész annyi mém alapja lett azáltal, hogy milliárdos barátnője - vagy ahogy ő hívja szeretetből ” a hölgyem”, - Rihanna párja lett.

Rocky, Rihanna férje


Arra a kérdésre, hogy érez-e nyomást emiatt a nemi szerepek társadalmi megítélésében, Rocky harmadik személyben válaszol: „A$AP Rocky több, mint magabiztos, és pont ez itt a baj. Néhány ember úgy gondolja, hogy elment az eszem, de részemről ez az egész teljesen rendben van. Nem igazán törődöm mások előítéleteivel, vagyis, hogy hogy ők mit gondolnak, nekem mit kellene csinálnom, vagy hogyan kellene viselkednem.” „Én jól érzem magam a bőrömben.” Majd külön kitér az illatokra: „Nagyon nagyra értékelem azt, hogy ezek az illatok szinte uniszexek. Nem kizárólag férfiaknak vagy nőnek szól... valójában ez mindannyiunké és örülök, hogy ennek részese lehetek.”

Amikor arról kérdeztem, milyen benyomást szeretne kelteni a zeneiparban, Rocky egyértelművé tette, hogy fel akar számolni a beskatulyázással. „Mikor vásárolni megyek, nem feltétlen a férfi részleget keresem fel. Inkább átmegyek a női osztályra, amit a legtöbb férfi nem látogat. Emiatt vannak exkluzív darabjaim, hogy úgy mondjam. A több férfi ügyet sem vet a női részlegre... szóval én egyenesen odamegyek és beszerzek néhány darabot, amik jól állnak és kész.” – árulja el. 

Page úgy nyilatkozik, hogy ő a férfi illatot kedveli jobban: „Szeretem az illat földies aromáit az illatnak, a benne rejlő egyensúlyt és a jegyeket, amelyek érzéki hangulatba hoznak. Ez talán a cédrusfa miatt lehet.”

Elliott Page

Megemlítem Bella Ramsey-t (az HBO nagysikerű Last of Us sorozatának női főszereplőjét, aki nembinárisként nyilatkozik magáról – szerk.), aki a címlapokra került azzal, hogy a nemi identitás kérdését helyezte a középpontba, így arról kérdezem, milyen tanáccsal látná el azokat a fiatalokat, akiknek életük, vagy mindennapjaik középpontjában a nemi identitás kérdése áll.

„Az én tanácsom az lenne, hogy szeresd magad minden erőddel.” - mondja. „Nem kell egyből mindenre választ találni, emellett senki sem nyomaszthat azzal, hogy másoknak választ adj. Rájönni arra, ki is vagy valójában, miközben mások figyelnek és kifejtik a véleményüket, nem csupán megpróbáltatás, de veszélyes és fájdalmas is tud lenni. Emiatt fontos, hogy gyengéd és kedves légy magaddal. Hogyha vannak körülötted olyanok, akikben bízol és akikhez támogatásért fordulhatsz, ne félj segítséget kérni. A közösség érzése megváltoztatja a dolgokat és rájössz, hogy nem vagy egyedül.” – egy pillanatra megáll, majd folytatja: „Nagyon sokáig kínoztam magam én is mérgező kérdésekkel, melyek az internalizált transzfóbiából és a queerfóbiából fakadtak. Visszafogtam magam ahelyett, hogy kiengedtem volna magamból mindent, ami én vagyok, vettem volna egy nagy levegőt és hagytam volna, hogy teljesen megéljem az „itt és most” pillanatait.”

Olvass tovább, és tudj meg még többet a sztárok kedvenc illatélményeiről, emlékezetes szerepeiről és egyéb érdekességekről!

Van kedvenc illatemléked?

Julia Garner: Az édesanyám német származású. Nem ő a legjobb szakács, viszont, ha egy valamit igazán tud készíteni, az a schnitzel. Bár ez nem parfüm, de ez az egyik első kedvenc illatemlékem, amelyről mindig az otthonom jut eszembe.

A$AP Rocky: Az egyik általános iskolai tanárom jutott eszembe. Minden reggel, mikor kávé és parfümillatot érzek, egyből a kemény tanulás és a lámpák fénycsövei jutnak eszembe, meg ahogyan elérem az iskolabuszt... szóval minden, amihez egyáltalán nincs kedved reggelente gyerekként. Ezért leginkább a gyermekkorom köszön vissza. Az általános iskolában mindenkinek – a tanároknak, az igazgatónak... mindenkinek kávé illata volt. Ha ezt összekeverjük parfümillattal, képzeletben ott áll előttem az első osztályos tanárom.

Elliot Page: Az én kedvenc illatemlékem az, amikor kiskoromban néha elcsentem a bátyám szobájából a kölnijét.

A Gucci Guilty-hez kapcsolódóan, neked mi az igazi bűnös szenvedélyed?

EP: Számomra a luxus hotelszobák jelentik a bűnös szenvedélyt. Annyira el vagyok kényeztetve a munkám által, hogy folyton ilyen helyekre visznek el!

JG: A Real Housewives című reality. Ez a bűnös szenvedélyem, illetve bármilyen rossz reality a tévéből. Sokszor kérdezik tőlem: „Rengeteg mindenben szerepelsz... te mit nézel? Én pedig ilyenkor visszakérdezek, hogy tényleg tudni akarod?! 

Gucci Guilty fotózáson Page Elliot, Julia Garner és Asap Rocky

Van kedvenc verziód ebből a realityből, vagy kedvenc feleséged?

JG: Valószínűleg a Beverly Hills verzió a kedvencem. Az Orange County verziót is szeretem, mert az az eredeti. Az összeset szeretem. Mikor ezeket nézem úgy érzem, olyan, mintha lenne egy furcsa családom, akikkel sosem találkozom. Kedvenc feleség? Talán Erika Jayne.

AR: A bűnös szenvedély számomra most az a tény, hogy egy felnőtt férfi vagyok, mégis ugyanúgy imádom a gabonapelyheket és a rajzfilmeket. Egy igazi rajzfilmszakértő vagyok. Megőrülök a rajzfilmekért és az animációs filmekért is. Szerintem ezek miatt van, hogy sosem áll le a képzelőerőm. Segít az alkotásban is. Ez a rajongás a kulcs. Nem igazán lehet semmi csodálatosat megvalósítani anélkül, hogy előbb ne képzelnéd el, vagy álmodoznál róla.

Ha már a rajzfilmeknél tartunk, az elkövetkező években elég sokat megnézhetsz majd a kisfiaddal. Mit éreztél, mikor megláttad őt először?

AR: Elképesztő volt. Leírhatatlan. Nem tudom elmondani milyen érzés, mikor először apa lesz belőled.  Talán olyan, mint mikor nagyon vágysz rá, hogy tagja lehess egy menő klubnak és végre bekerülsz. Ezt csak az tudja milyen, aki már átélte. Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint mikor először látod a gyerekedet.

Melyik illat emlékeztet benneteket leginkább az otthonotokra?

EP: Az óceán illata, a szélben lengő hínár, a sós levegő: ezek gondolatban mindig visszavisznek Új-Skóciába, ahonnan származom. „Kanada az óceán játszótere” – ez áll a rendszámtáblákon.

JG: Mikor Franciaországra gondolok, például Párizsra, akkor mindig azok a virágboltok jutnak eszembe, amiknek érzem az illatát az utcán sétálva. Majd, amikor New York jár az eszemben, akkor nem erre gondolok. Alapvetően New Yorkból származom, aminek igazából borzalmas a szaga, de én akkor is szeretem, mert olyan „New York illata” van. Különösen, mikor a JFK repülőtér felé tartasz... annak… (mély lélegzetet vesz) … olyan egyedi illata van, amit én imádok.

A$AP, van kedvenc illatod, amely leginkább emlékeztet Rihannára?

AR: Persze, ő maga. Saját illata van. Olyan ez az illat, mint..., mint valamilyen Fenty parfüm (nevet). Nagyszerű illata van.

Elliot, mindennél jobban szeretném tudni, milyen befejezést képzelsz el a karaktered számára az Umbrella Academy végén?

EP: Igazából sok része a cselekménynek még mindig igazi rejtély számomra. Csak nagyon remélni tudom, hogy Viktor egyre jobban és magabiztosabban fogja magát érezni a bőrében.

Julia, mi a kedvenc szereped, amelyet valaha játszottál és miért?

JG: Ez egy nagyon nehéz kérdés. Szerintem Ruth (az Ozark című sorozatból – a szerk.). Bár az Anna Delvey szerep is csodálatos volt, több okból, de Annát szórakoztatóbb volt alakítani. Azt nagyon élveztem. Ruth által pedig nagyon sokat tanultam. Különösen, mivel amikor elkezdtem őt megformálni, még a 20-as éveim elején jártam és a 20-as éveim végén fejeztem be ezt a szerepet. Emiatt úgy érzem, együtt nőttünk fel, és vele tanultam.

Az Anna megformálásánál használt akcentusod elhíresült. Milyen volt erre felkészülni?

JG: Az „Anna akcentus” kétségkívül a kedvencem, mert egy kicsit vicces. Nagyon szórakoztató volt bármit is elmondani ezzel az akcentussal, pedig ezer százalék, hogy erre volt az egész karrierem során a legnehezebb felkészülni. Azért tudom, mert ebben sok más akcentus is keveredik. Igazából nem is tudom pontosan, ez milyen akcentus pontosan.

Egy csaló akcentusa!

JG: Nem! Hány európaival találkoztál eddig, akik a legkülönfélébb helyekről jöttek? Ez az a nemzetközi akcentus, amit elég nehéz hozni.

Elliot, mi a kedvenc öltözéked, amit életed ezen szakaszában viseltél?

EP: Imádtam a Gucci öltönyt, amit a LACMA gálán viseltem. Ahogyan kinéz és ahogyan illett rám. Ki gondolta volna, hogy egy öltönyben ilyen jól is érezheti magát az ember?

Az interjút a terjedelem és az érthetőség miatt rövidítve és szerkesztve közöljük.

A Gucci Guilty illatcsalád választékából te is kiválaszthatod a leginkább hozzád valót itt. 

GUCCI GUILTY ILLATCSALÁDA ROVAT LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI

Ez az újfajta francia manikűr lesz 2023 slágere
1

Ez az újfajta francia manikűr lesz 2023 slágere

2023.02.07. 1 perc olvasás

Ez az újfajta francia manikűr lesz 2023 slágere

3 férfi parfüm, amiből a legtöbbet adják el a világon
2

3 férfi parfüm, amiből a legtöbbet adják el a világon

2023.03.05. 2 perc olvasás

3 férfi parfüm, amiből a legtöbbet adják el a világon

Visszajött a divatba az egyik legkellemetlenebb hajszín
3

Visszajött a divatba az egyik legkellemetlenebb hajszín

2022.07.13. 3 perc olvasás

Visszajött a divatba az egyik legkellemetlenebb hajszín

Ezt a 10 parfümöt imádják a legjobban a nők a világon
4

Ezt a 10 parfümöt imádják a legjobban a nők a világon

2022.09.23. 3 perc olvasás

Ezt a 10 parfümöt imádják a legjobban a nők a világon

Kiderült, hogy nézne ki a Kardashian-család plasztikai műtétek nélkül
5

Kiderült, hogy nézne ki a Kardashian-család plasztikai műtétek nélkül

2022.10.13. 1 perc olvasás

Kiderült, hogy nézne ki a Kardashian-család plasztikai műtétek nélkül

A hajszín, ami minden nőt fiatalít a fodrászok szerint
6

A hajszín, ami minden nőt fiatalít a fodrászok szerint

2024.02.24. 3 perc olvasás

A hajszín, ami minden nőt fiatalít a fodrászok szerint

Kiderült, hogy mi a világ 3 legtöbbet eladott parfümje
7

Kiderült, hogy mi a világ 3 legtöbbet eladott parfümje

2023.01.21. 3 perc olvasás

Kiderült, hogy mi a világ 3 legtöbbet eladott parfümje

A frizura, ami teljesen tönkreteszi a hajat a fodrászok szerint
8

A frizura, ami teljesen tönkreteszi a hajat a fodrászok szerint

2023.07.08. 3 perc olvasás

A frizura, ami teljesen tönkreteszi a hajat a fodrászok szerint

Ezek is érdekelhetnek

Az 5 legjobb jázmin illatú parfüm, amit imádni fogsz

Az 5 legjobb jázmin illatú parfüm, amit imádni fogsz

2024.06.23. 4 perc olvasás

PARFÜM

A top 5 legjobb parfüm illat a kánikulában

A top 5 legjobb parfüm illat a kánikulában

2024.06.21. 2 perc olvasás

Parfüm

Sokkoló, milyen adalékot adnak a világ legjobb parfümjeihez

Sokkoló, milyen adalékot adnak a világ legjobb parfümjeihez

2024.06.20. 2 perc olvasás

PARFÜMTITKOK

5 testpermet nyárra, amit imádni fogsz

5 testpermet nyárra, amit imádni fogsz

2024.06.17. 2 perc olvasás

ILLATOS NYÁR

Ezek a legnépszerűbb parfümök 2024 nyarán

Ezek a legnépszerűbb parfümök 2024 nyarán

2024.06.14. 2 perc olvasás

Lista

Az 5 legjobb bazsarózsa illatú parfüm, amit imádnak a nők

Az 5 legjobb bazsarózsa illatú parfüm, amit imádnak a nők

2024.06.08. 4 perc olvasás

PARFÜM

A top 5 legtartósabb parfüm

A top 5 legtartósabb parfüm

2024.06.05. 1 perc olvasás

ELLENÁLLÓ ILLATOK

5 citrusos parfüm, amit nem lehet megunni idén nyáron

5 citrusos parfüm, amit nem lehet megunni idén nyáron

2024.05.26. 4 perc olvasás

PARFÜM

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves