Quantcast

PETÍCIÓ

Johnny Depp rajongói újabb csapást mértek Amber Heardre

Johnny Depp rajongói újabb csapást mértek Amber Heardre
© KEVIN LAMARQUE / POOL / AFP

Bármi is lesz a per kiemenetele, Amber Heard rengeteget veszíthet!

Úgy tűnik, Johnny Depp rajongói nem várják meg, hogy a bíróság és az esküdtszék ítéletet hozzon, saját kezükbe vették az irányítást, és újabb támadást indítottak Amber Heard ellen. Tekintve, hogy előző alkalommal is sikerrel jártak, a mostani akció végzetes lehet a színésznő számára.

Nemrégiben ugyanis Johnny Depp egyik rajongója petíciót indított el, amelyben követeli, hogy a L'Oréal bontson szerződést Amber Hearddel, mint nagykövetével. A színész támogatói szerint a cég számos olyan márkával rendelkezik, amely kifejezetten fiatalokat szólít meg, és szerintük rendkívül káros egy olyan személlyel reklámozni ezeket, aki bevallottan drogfogyasztó volt, illetve beismerte, hogy több állításával megtévesztette a közvéleményt és a bíróságot.

Az érvek között szerepel továbbá, hogy kiderült, Amber Heard hazudott azzal az alapozóval kapcsolatban is, amelyről azt állította, ezzel fedte el sérüléseit. A petíció szerint nem reklámozhat sminktermékeket olyan személy, aki azt népszerűsíti, hogy rendben van sminkkel vagy photoshoppal sérüléseket hamisítani.

A felszólítás múlt héten indult útjára, és pár nap alatt már több ezren aláírták, a szám pedig óráról órára nő. Tekintve, hogy korábban az Aquaman 2. kapcsán mekkora sikert értek el (több mint 4 millióan írták alá), most is hasonló eredményre lehet számítani. 

Via

Friss hírek a tárgyalásról:

 

Borzasztó vallomást tett Johnny Depp ellen exe

Egyre többen gondolják, hogy Johnny Depp titokban összejött az ügyvédjével

Amber Heard újabb rossz döntést hozott, elvesztheti miatta a pert