Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Beauty

Minden idők legdrámaibb pillái

2024. június 03.

5 perc olvasás

ELLE

lancome lancome hypnose szempillaspirál hypnose drama

Támogatott tartalom

Minden idők legdrámaibb pillái
© Az új kampányban a Lancôme nagykövetei játsszák a főszerepet: Joy Sunday és Amanda Seyfried minden drámát megkövetel magának.

A Lancôme Hypnôse Drama szempillaspirál visszatér, és minden eddiginél látványosabb, sűrűbb pillákat és drámai pillantást kölcsönöz!


A legelső tubustól a rezgő spirálfejig

1967-ben mutatkozott be a Lancômatique, a Lancôme legelső tubusos szempillaspirálja. Az innováció 1987-ben a Kéracils-szel, az első ápoló hatású szempillaspirállal, majd az 1990-es évek hihetetlenül népszerű termékével, a Definicils-szel folytatódott. A fejlődés nem állt meg: a Lancôme 2009-ben vezette be a szempillaspirálok világába az első ultrakondicionáló, vibráló pilla-alapozót, az Ôscillation Powerbooster-t. Ezt követte a Micro-Oscillation Powermascara, amely megváltoztatta a szempillaspirálok felvitelének módját, percenként 7000 rezgést produkálva, és a teljes hossz mentén 360°-ban bevonva a pillákat, volument és karakteres megjelenést kölcsönözve nekik. A Lancome legendás szempillaspiráljai a 2017-ben bemutatott Monsieur Big és a 2021-ben megjelent Lash Idôle modellekkel kiegészülve, immár mindenki számára és mindenféle megjelenéshez kínálnak megfelelő formulát. A szempillaspirálok képzeletbeli Pantheonjában azonban a 2004-ben bevezetett Hypnôse Drama kapott helyet, amelynek sikere az egész világon végigsöpört: a többszörösen díjnyertes szempillaspirált a sminkmesterek és a hírességek is lelkesen fogadták.

Extrém volumen, nagyszabású visszatérés

A nagy előd megszületése után 20 évvel az ikon visszatér, és új, drámai mértékben továbbfejlesztett összetétele révén még tovább feszegeti a határokat. A maximális teljesítmény intenzív ápolással párosul a valaha volt legnagyobb volumenű szempillaspirálban. Az új Hypnôse Drama szempillaspirál rendkívül erőteljes formulája akár 17× nagyobb volument biztosít pilláinknak.

A Lancôme szempillák területén végzett kutatásai eredményeképpen az új Hypnôse Drama kompromisszumok nélkül biztosítja az óriási volument, erősebb és dúsabb szempillákat eredményezve. 2% ápoló szérumot - keratinos, ápoló hatású hatóanyag-koktélt -, Black Baccara rózsát, jojobaolajat és Rose Centifolia kivonatot tartalmaz, ezáltal mélyen behatol a szempilla szálak kutikulájába és helyreállítja a meggyengült kötéseket. A nagy teljesítmény magas pigment-tartalommal találkozik: az ónix pigmenteknek köszönhetően a továbbfejlesztett összetétel ultra-fekete, matt hatású. Az új Hypnose Drama 24 órán át tartó, intenzív, elképesztően drámai hatást keltő nappali és éjszakai sminket biztosít.

További előnyei: 

- Kíméletes formula a szempillákhoz, viasz nélkül

- Érzékeny szemre alkalmas

- Könnyen lemosható, akár meleg vízzel is

- Növényi szálakból készült ultra-puha kefe

Az ikonikus S-alakú spirálkefe 

A Hypnôse Drama egyedi módon meghajlított, nagyméretű ikonikus keféje nem változott. A kivételes S-alakú kefe tökéletes felvitelt biztosít, a szempillatövektől a végek felé haladva azonnal maximális volument kölcsönöz minden egyes pillának, ezáltal magával ragadó megjelenést biztosít.
A Hypnôse Drama különleges csomagolásban érkezik, amelynek lehetetlen ellenállni. A csavart sziluett a nőiességnek szóló gyönyörű óda, lágy barázdákkal és fényűző arany részletekkel.

Fedezd fel a Lancôme tudósai által kifejlesztett forradalmi szempillaspirált, amely 91% aktív fekete balzsammal és 8 revitalizáló aminosavval gondoskodik az azonnali maximális volumenről, 4 hét használat után pedig vastagabb, revitalizált és dúsabb szempillákat eredményez.

Van már szempillaápolási rutinod? 

Ha csak a legjobbal éred be, akkor add meg a szempilládnak is azt az ápolást, amit megérdemel! Íme, 3 egyszerű lépés, a maximális hatásért: 

1. Ápold szempilláidat a Lash Revitalizing Serum szempillaápoló szérummal

A keratin megismerésére irányuló úttörő kutatások által inspirált Lash Revitalizing Serum a Lancôme professzionális ismereteit hasznosítja egy szuperinnovatív formulában, amelyet úgy terveztek, hogy megerősített, dúsított érzetet nyújtson a szempilláknak. A sérült és túlságosan igénybe vett szempillák kondicionálása a tövektől a végekig segít csökkenteni a szempillák kihullását a szemfesték eltávolítása során. Használd naponta kétszer a pillák tövétől a végéig a felső és alsó szempillasor mentén. A sminkelés előtt várj 1,5 percet.

2. Tedd dúsabbá szempilláidat a Cils Booster XL Primer szempillaspirál primerrel

Varázsold hosszabbá, dúsabbá és definiáltabbá szempilláidat a Lancôme innovatív Cils Booster XL szempillaspirál primerrel. A B5-vitamin és E-vitamin származékokkal dúsított primer akár 21× nagyobb volument biztosít, ha az új Hypnôse Drama alá visszük fel. A Cils Booster XL-t közvetlenül a szempillaspirál alkalmazása előtt vidd fel cikk-cakkos mozdulatokkal a szempillák tövétől a végükig.

3. Tedd teljessé a drámát az új Hypnôse Drama szempillaspirállal

Helyezd az S alakú kefe ívelt oldalát a szempillák tövéhez, és finoman, kacskaringós mozdulatokkal fésüld bele a festéket a pillák tövétől a végéig. Fordítsd a kefét a másik irányba, és a sörtékkel válaszd szét és dúsítsd a szempillákat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves