Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEMÉLYISÉGTESZT

Ez a teszt elárulja, mit gondolnak rólad mások

2024. május 25.

2 perc olvasás

ELLE

vélemény személyiségteszt
Ez a teszt elárulja, mit gondolnak rólad mások
© Brigitte.de

Ez a személyiségteszt csupán egyetlen döntésed alapján árulja el, mások szemében milyen vagy te. 


Téged is gyakran foglalkoztat a gondolat, vajon mit gondolnak rólad mások? Hogy vajon milyen a megítélésed pusztán a cselekedeteid vagy a kisugárzásod alapján? Egyezik-e ez a te elképzeléseddel? Ez a teszt erre hivatott: egyetlen döntésed alapján megpróbál rávilágítani arra, vajon mások mit gondolnak a lelkük mélyén rólad. Csak figyeld meg a képet, és hogy a fát, vagy az oroszlánt láttad meg először. 

Ha a fát láttad meg először

Magányos farkas típusnak tartanak mások, ha először a fa tűnt fel neked a képen. A környezeted is úgy látja, hogy te inkább töltesz időt egyedül, mint másokkal. Ettől függetlenül tisztába vannak vele a környezetedben élők, hogy nincs velük problémád, de látják azt, hogy szinte képtelen vagy megnyílni. Nem ítélnek el ezért, de ez lehet az egyik válasz arra, hogy miért nem invitálnak közös programokra, vagy miért nem próbálkoznak már azzal, hogy a társaság részévé válj. Ha úgy érzed, tévesen tapasztalják ezt, és csak egy kis bátorításra lenne szükséged, adj ennek hangot, és fektess energiát ezekbe az emberi kapcsolatokba!

Ha az oroszlánt láttad meg először

Ez azt jelenti hogy nagyon szeretnél a társaság része lenni. De határozott vagy, és kimondod, hogy mit gondolsz, ez pedig akár komoly félreértésekhez is vezethet. Meg kell tanulnod, hogy nem lehetsz mindig te a társaság közepe, és nem kell mindig hangosnak lenned. Attól még, hogy egyes témákhoz nem szólsz hozzá, vagy egy konfliktusba nem vonod bele magadat, nem leszel kevésbé fontos mások számára. Hidd el, a siker titka, hogy adsz magadból, és jelen vagy, miközben engeded, hogy más hangját is meghallják, és más is érvényesüljön. Ha ezt az egyensúlyt megtalálod, töretlen népszerűségre tehetsz szert. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves