Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Személyiségteszt

Mit látsz a képen? Elárulja, mennyire aggódsz a jövőd miatt

2024. június 06.

2 perc olvasás

ELLE

jövő személyiségteszt optikai csalódás optikiai illúzió aggodalom
Mit látsz a képen? Elárulja, mennyire aggódsz a jövőd miatt
© Instagram/igormorskigallery

Ez az optikai csalódás elképesztően pontosan fedi fel, hogyan érzel valójában a jövőddel kapcsolatban. 


Akár hiszed, akár nem, de az optikiai illúziók alkalmasak lehetnek arra, hogy olyan dolgokat tárjanak fel a személyiségeddel kapcsolatban, amiket talán eddig még nem tudtál. Mai személyiségtesztünk például már-már ijesztő módon tárja fel a jövőddel kapcsolatos valódi érzéseket. Te készen állsz rá, hogy megtudd az igazságot? Akkor nézd meg alaposan a képet és áruld el, mit látsz meg először rajta.

Érdekes fotó

Az optikai csalódások igazán trükkösek, mert azt gondolhatnád, hogy csak a szemed tréfálják meg, de valójában az értelmezésük nagyban függ attól, hogy az agyad miként dolgozza fel az információkat. Vegyük hát most ezt a képet, amelyet nemrégiben Mia Yilin, rejtvénytartalom-készítő osztott meg. Yilin azt állítja, hogy ez a fejtörő sokat elárul a személyiségről is. Állítólag felfedi, mennyire vagy ambíciózus, gondtalan vagy éppen aggodalmaskodó. Minden attól függ, hogy a növényeket és az erdőt vagy a nőt látod-e meg először. 

Íme a kép: 

Ha az erdőt szúrod ki 

Mia szerint, ha az erdőt láttad meg először, akkor sok időt töltesz azzal, hogy aggódsz és stresszelsz a jövő miatt. Kívülről magabiztosnak tűnsz az ambícióid és a munkamorálod miatt, de közben úgy érzed, hogy állandó nyomás nehezedik rá, nehezen tudsz lépést tartani a munkaterheléssel. Bár nagyon gondtalannak tűnsz, de valójában rengeteget aggódsz a bizonytalan jövőt illetően. 

Ha a nőt vetted észre 

Ha a nő tűnik fel először, akkor te arról vagy híres, hogy nagyon laza a személyiséged. Gyakorlatias vagy és mindennapból megpróbálod kihozni a legtöbbet. Elégedett vagy a dolgok jelen állásával, ez viszont nem azt jelenti, hogy elutasítanád a változást. Magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, de időként kissé ítélkező és öntörvényű tudsz lenni. Szuperül működik a hatodik érzéked, ezért rendkívül nehéz becsapni téged. Bár nem mondod, de nagyon érzékeny vagy arra, ha kibeszélnek a hátad mögött, jobb szereted, ha egyenesen a szemedbe mondják a dolgokat, még ha az negatív is. A jövő miatt nem igen aggódsz, mert tudod, hogy úgyis mindig lesz valahogy. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves