Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TESZT

Teszt: Csak az emberek 5%-a találja meg az esernyőt a képen

2024. június 29.

1 perc olvasás

ELLE

teszt optikai csalódás optikai illúzió
Teszt: Csak az emberek 5%-a találja meg az esernyőt a képen
© brigitte.de

Csak a kivételes embereknek sikerült 15 másodperc alatt megtalálniuk az esernyőt a képen.


Ez a kép egy utcai színházi jelenetet ábrázol, de elrejtettek rajta egy esernyőt. Neked elég csupán 15 másodperc arra, hogy ezt megtaláld? Izgalmas teszt jön! 

Neked sikerül?

Az optikai illúziók kiváló módjai az agy stimulálásának, és a kognitív képességek fejlesztésének. Ezek a képek gyakran olyan apró részleteket tartalmaznak, amelyek elsőre nem tűnnek fel a szemlélődőnek. Ebben az esetben ez az elrejtett elem egy esernyő.

Itt az idő, indítsd a stoppert!

Ha felkészültél, állítsd be a stoppert, és adj magadnak 15 másodpercet arra, hogy megtaláld az elrejtett ernyőt. Ha a 15 másodperc letelt, nem muszáj feladnod, tovább is elidőzhetsz rajta.

Vége!

Letelt a 15 másodperc, itt az ideje, hogy eláruljuk a megoldást.

A megoldás 

Az esernyő balról a második tető elemen látható, a kék háttérre van egy sötétebb tónussal rárajzolva. Ha az jobban segít, a sapkától balra.

Neked sikerült eltalálnod ezt a nem mindennapi feladványt?

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves