Quantcast

Kollab

Rózsaszín álom: érkezik a Barbie és a Balmain közös kollekciója

Rózsaszín álom: érkezik a Barbie és a Balmain közös kollekciója
© Balmain/Mattel

A ready-to-wear ruhák mellett három egyedi NFT-t is piacra dobnak.

A világ legismertebb babája otthonosan mozog a high fashion világában, korábban olyan divatházak készítettek már számára ruhákat, mint a Dior, a Burberry vagy a Moschino. Ezúttal is igazi nagyágyúval működött együtt a Barbie babákat gyártó Mattel cég – a francia luxusmárkával, a Balmainnal készítettek közös kollekciót.

A ready-to-wear ruhák és kiegészítők mellett egy három darabból álló NFT (nem helyettesíthető token) kollekciót is elérhetővé tesznek. Barbie és Ken avatárjai az exkluzív Barbie x Balmain ruhákat viselik, így egyesítve a fizikai és a digitális kollekciót.

A divatház kreatívigazgatója, Olivier Rousteing a Balmain védjegyeit ötvözte a Barbie nosztalgikus, kilencvenes évekre jellemző rózsaszín jegyeivel és mintáival. „Ahogy a kampányfotók is világossá teszik, a Barbie és a Balmain multikulturális, befogadó és mindig örömteli kalandra indul. Ennél az együttműködésnél a Balmain új francia stílusára támaszkodtunk, amelyet a párizsi sugárutakon fellelhető sokszínű és izgalmas szépség inspirált” – mondta el Rousteing, aki azt is hozzátette, a ready-to-wear ruhák majdnem 100%-ban uniszex darabok, amelyek nélkülözik az önkényes nemi korlátokat.

A kollekció további képeiért kattints a galériánkra! 

A Barbie x Balmain kollekció január 13-tól lesz elérhető a Balmain üzleteiben és online.

Forrás: Fashion United