Quantcast

Mokaszin

Lady Diana kedvenc cipője újra hódít

© Tim Graham

A walesi hercegné már a 90-es években is előszeretettel viselte kedvenc bézs mokaszinját, ami az idei tavaszi-nyári szezon egyik meghatározó lábbelije.

Egyáltalán nem ér minket meglepetésként a tény, hogy Lady Diana egy igazi divatdiktátor volt. Minél több idő telik el tragikus halála óta, annál inkább rájövünk, milyen bátor stílusa volt a Szívek hercegnőjének. A gardróbjában megfértek egymás mellett a cowboy csizmák, az ultramenő sportos darabok és a színes blézerek egyaránt. 2021-ben a divatrajongók újra felfedezték maguknak Diana egyik kedvencét: a mokaszint. Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a hercegnő mennyivel előrébb járt a koránál, mint az, hogy már a 90-es években előszeretettel viselte kedvenc, olasz tervezésű Tod’s Gommino mokaszinját. Annak idején többször is lencsevégre kapták a fotósok a hercegnőt a védjegyévé vált bézs mokaszinban, amelyet több öltözékhez is remekül párosított: lezseren nyitott inggel és oversized kötött nadrággal is viselte.

Hogyan viseld?

Az idei nyári street style összeállításokból nem hiányozhatnak a mokaszinok, a klasszikus és a modernebb verziók egyaránt hódítanak. Lady Di nem véletlenül tette le a voksát az ikonikus Tod’s Gommino mellett – ez a pár könnyebb és jóval kényelmesebb is, mint a nagy luxusmárkák keményebb bőrből készült változatai. A hasított bőr mokaszint párosítsd könnyű, élére vasalt nadrággal, ujjatlan inggel és egy fonott bőrövvel – az időtlen és ördögien elegáns megjelenés garantált!

További képekért kattints a galériánkra!

Forrás: ELLE