Quantcast

PREMIER

Katalin hercegné mindent vitt az új Top Gun bemutatóján

Katalin hercegné mindent vitt az új Top Gun bemutatóján
© Dan Kitwood / Getty Images

Katalin hercegné nem is akárkivel vonult be a vörös szőnyegen!

Megszokott, hogy ha egy filmnek Londonban van a bemutatója, azon díszvendégként Katalin hercegné és Vilmos herceg is tiszteletet teszi. Nem volt ez másként a Top Gun: Maverick premierjén sem csütörtök este. Ezúttal azonban a hercegné nem csak férjével vonult a vörös szőnyegen, hanem a film egyik főszereplőjével, Tom Cruise-zal is, aki már évek óta jó kapcsolatot ápol a királyi családdal.

Katalin hercegné, ahogy mindig, most is lélegzetelállítóan nézett ki, minden szempár rá szegeződött, amikor megjelent. Egy lenyűgöző fekete hosszú Roland Mouret estélyit viselt, amely tökéletesen kiemelte alakját és méltó volt a rangos eseményhez. Bár tény, hogy a ruha szűk szabása miatt a hercegnének nem volt könnyű dolga, ám Tom Cruise a segítségére volt, és felsegítette Katalint a lépcsőn.

Ez a pillanat egyébként kifejezetten megfogta a netezőket, rengeteg komment árasztotta el a közösségi oldalakat, miszerint Tom Cruise milyen lovagiasan viselkedett, ellenben Vilmos mennyire figyelmetlen volt feleségével szemben.

Hozzá kell tennünk azonban, hogy bár a színész valóban úriemberként viselkedett, valójában megszegett egy fontos szabályt. A királyi család tagjait ugyanis hivatalosan nem szabad megérinteni, a visszafogott kézfogás üdvözléskor, ami egyedül megengedett. Tom Cruise azonban az este folyamán többször is elragadtatta magát.

1398214640
Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images for The V&A
 

Via

Katalin hercegné nagy divatpillanatai:

Katalin hercegné kedvenc cipője a nők álma

Katalin hercegné talán még sosem volt ilyen gyönyörű

Katalin hercegné valósággal kikel magából, ha ezt a színt kell hordania