Quantcast

Royal Fashion

Katalin hercegné mindenkit elkápráztatott legutóbbi megjelenésével

Katalin hercegné mindenkit elkápráztatott legutóbbi megjelenésével
© Getty Images/Samir Hussein

Olyan volt, mintha Katalin hercegné egy tündérmeséből lépett volna elő!

Katalin hercegné és Vilmos herceg túl vannak karibi körútjuk ötödik napján. A körutazás első állomása Belize-ben volt, majd Jamaicára repültek tovább. Bár ottlétük nem volt épp zökkenőmentes, a helyiek nagyrésze azért szívélyesen fogadta Camridge hercegét és hercegnéjét, látogatásukat pedig egy fényűző fogadással koronázták meg, amelyet Patrick Allen, Jamaica főkormányzója rendezett a Kings House-ban, Kingstonban. Katalin pedig, ahogyan azt tőle már megszokhattuk, egy káprázatos báli ruhával készült a jeles eseményre. 

A hercegné kedvenc tervezőjét, a brit Jenny Packhamet kérte fel, hogy készítsen számára egy alkalomhoz illő estélyit. A választás egy smaragdzöld tüll, pánt nélküli báli ruhára esett, amelyet fényes apró smaragd kövek százai díszítettek.

1387401615
Fotó: Getty Images/Samir Hussein
 

A szettet a ruhához passzoló gyémánt- és smaragd ékszerek egészítették ki, melyet a királynő kölcsönzött a hercegnének. A fülbevaló és a karkötő az Emerald Tassel Parure kollekció részei, amelyet II. Erzsébet számos korábbi alkalommal viselt 1989-ig. Katalin a mesés kiegészítők mellé a királyi család rendjét és a GCVO csillagot is kitűzte.

1387397913