Quantcast

Angol királyi család

Katalin hercegné talán még sosem volt ilyen gyönyörű

Katalin hercegné talán még sosem volt ilyen gyönyörű
© Karwai Tang / Getty Images

Katalin hercegné ismét levette lábáról a rajongóit, nem mindennapi szerepben állt helyt.

II. Erzsébet királynő immár 70. éve irányítja az Egyesült Királyságot, a jeles eseményt pedig izgalmas programsorozattal ünneplik az angolok, ami nem csak népének kínál izgalmas programokat, de magukat a királyi család tagjait is újfajta kötelezettségek elé állítja.

Izgalmas útra indult Katalin és Vilmos

Katalin hercegné és Vilmos herceg nyolc napos karibi körútra indultak a királynő platina jubileumának alkalmából, melynek harmadik napján Belize-ben jártak. Először a dzsungelben kaptak túlélési tippeket, ahol saját maguknak építettek menedéket.

A pár meglátogatta az ikonikus maja régészeti lelőhelyet, Caracolt is, és az ősi palota csúcsára is felmásztak, mely az ország legmagasabb ember alkotta építménye. A 3000 éves templom, melyet a maja civilizáció épített a város közepén állt, és a becslések szerint 150 000 embernek ad otthont. A helyszínen ősi maja szobrokat mutatott meg nekik Allan Moore, a Belize-i Régészeti Intézet igazgatóhelyettese.

1386957132
Fotó: Karwai Tang / Getty Images
 

 

igazi divat ikon

Katalin hercegné ezúttal is visszafogottan, ám stílusosan jelent meg. Egy egyszerű fehér pólót viselt, valamint egy G-Star Raw khaki színű magas derekú farmert. Ezt persze máris imádják a rajongók, hiszen az alsó mindössze 70 dollárért kapható, az emberek pedig pontosan ezt kedvelik a hercegnében: nem akar állandóan drága ruhákban mutatkozni, a hétköznapi emberek számára is elérhető darabokat ölt magára, mindig az alkalomhoz illően.

1386955780
Fotó: Samir Hussein/ Getty Images
 

Utolsó estéjükön pedig részt vettek egy különleges fogadáson Cahal Pechben, amelyet Belize főkormányzója rendezett a királynő tiszteletére. Az eseményen Katalin a farmert egy lélegzetelállító rózsaszín estélyire cserélte. A The Vampire's Wife lamé kreációjában a hercegné csak úgy ragyogott a maja romok között. Vilmos herceggel bevonulásuk és beszédük is emlékezetes volt, melyben külön kitértek az Ukrán háborús helyzetre, és ismét szolidaritásukról biztosították az ukrán népet.

1387057830
Fotó: Karwai Tang / Getty Images
 

Az utazást egyébként maga a királynő kérte, szerinte ez fontos szerepet játszik abban, hogy megerősítsék az Egyesült Királyság kapcsolatait a Nemzetközösség országaival, ezzel is emelve a nagy esemény fényét, hogy a királynő már 70. évfordulóját ünnepli a trónon.

A herceg és a hercegné meglátogatták a Brit Hadsereg Kiképzési Támogatási Egységét, és a fotók alapján Katalin hercegné semmitől nem riadt vissza, nagy örömmel vetette bele magát a kirándulásba, ahol az Egyesült Királyság delegáltjainak, és az ország nemzetközi partnereinek tartottak túlélési kiképzést. Ugyan Katalin hercegné nagyszerűen helyt állt a nem mindennapi túrán, Vilmos herceg számára nem volt új a feladat, eredményesen hasznosította a katonaság alatt tanultakat, ezzel mindenkit lenyűgözve.

NÉHÁNY ÉRDEKES INFORMÁCIÓ AZ ANGOL KIRÁLYI CSALÁD TÖBBI TAGJÁRÓL:

Kész a terv: így tér vissza Meghan Markle

32 évvel idősebb férfit szeret Diana hercegné unokahúga

Nehéz helyzetben van Katalin hercegné: gyermekei állandóan a háborúról kérdeznek