Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Range Cooker

Felejtsd el a konyhaszigetet, ez az új konyhai trend

2024. június 28.

2 perc olvasás

ELLE

konyha konyhaszigetek konyhai trend
Felejtsd el a konyhaszigetet, ez az új konyhai trend
© Shutterstock

Ez az új konyhai trend hódít most. 


A konyhasziget lassan a múlté lehet? Itt van a szabadon álló főzőkészülék. A lényeg, hogy egy ilyen készülékben grillsütő, főzőlap és sima sütő is található. Vannak olyan verziók, amelyek további funkciókkal is rendelkeznek, például woktartóval. Bár hasonló a hagyományos tűzhelyhez, de nagyobb és sokoldalúbb. Itt van minden, amit tudnod kell az új konyhai trendről. 

Miért szeretik annyian? 

A szabadon álló főzőkészülék a konyha bájos és vizuálisan vonzó kiegészítője lehet. Ezek a modern sütőknél dizájnosabbak, és időtlen hangulatot árasztanak. Sokan azért szeretik, mert egy masszív készülékben megtalálnak minden funkciót, amire szükségük van a konyhában. Főzésre, sütésre, grillezésre, valamint párolásra is tökéletes. Ráadásul dizájnjukkal vagy a meglévő esztétikát erősíthetik, vagy az egész konyha hangulatának mozgatórugójává válhatnak, így a tér tervezésének kulcsfontosságú elemévé válnak.

Hol működnek a legjobban? 

A lakberendezők szerint sokan úgy gondolják, hogy ez a készülék csak a hagyományos konyhákban mutathat jól, de valójában egy modern térben is megállja a helyét. Ezek a főzőkészülékek olyanok, mint a konyhai világ kaméleonjai. A legkülönbözőbb stílusokhoz illeszkednek. Gyakran könnyű egy klasszikusabb térben is működőképessé tenni, hiszen mindig is ott volt a helyük. A lényeg, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat, hiszen csak akkor lehetünk boldogok, ha elégedettek vagyunk a végeredménnyel. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves