Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tippek

Ezek a legkülönlegesebb csempék a konyhába, minden otthont feldobnak

2024. június 27.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés konyha csempe konyhai trendek
Ezek a legkülönlegesebb csempék a konyhába, minden otthont feldobnak
© Shutterstock

Ezek a csempék nagyszerűen mutatnak a konyhában. 


A konyha központi tér az otthonunkban, ezért érdemes időt fordítani arra, hogy a megfelelő csempét találjuk meg, amikor új lakásba költözünk vagy éppen felújítunk. Most olyan csempeötleteket mutatunk, amelyekben van valami plusz, de közben a döntéshozatalnál fontos, hogy minőség szempontjából is megállják a helyüket, akkor is, ha rengeteg időt töltünk főzéssel. 

A metro csempe

Ez a típus a közösségi médiában is nagyon népszerű lett az elmúlt időszakban. Miért annyira menő? Egyedülálló felületük a fémhatású érintés, amire szükséged van, hogy feldobd az otthonod kialakítását. Nagyon menő most például arany színben, amit érdemes párosítanod matt fekete vagy fehér fényes egységekkel a textúrált kialakítás érdekében. A zöld azonban szintén nagyon trendi: 

https://www.wallsandfloors.co.uk/

A vintage stílus

A vintage egy kifinomult, prémium minőségű bútorzatot jelent, illetve kiegészítőket takar. Az ilyen csempék eleganciát hoznak az otthonunkba, de közben sikeresen megidézhetjük a régi időket. Ma már egyre több országban terjednek el az ilyen változatú csempék, amelyek a modern konyhabútorokkal is remekül mutatnak. A kék szín például igazi varázslat lehet a lakásunk legfontosabb helyiségében: 

https://www.wallsandfloors.co.uk/

A hatszögletű csempe 

Nagyon felkapottak most a Hexagon hatszög alakú csempék. A legnépszerűbb színek a fekete, fehér és szürke, ugyanis ezek remekül megállják a helyüket bármilyen konyhában, a szoba méretétől függetlenül. Különleges és egyedi hangulatot csinálhatunk ezzel a csempével. Az egyszerű, de mégis nagyszerű hatást kelti, és a lakberendezők szerint ez a csempe még hosszú ideig nagyon népszerű lesz. Érdemes kipróbálni, ha újdonságra vágyunk! 

https://e-mosaictile.com/

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves