Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Godfather

Don Corleone szelleme kísért: A Keresztapa-ház bérelhető Airbnb-n

2022. augusztus 17.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

otthon lakás ház keresztapa Airbnb sztár otthon
Don Corleone szelleme kísért: A Keresztapa-ház bérelhető Airbnb-n
© Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Az 1972-es Keresztapa film rajongóinak lehetőségük van 30 éjszakás tartózkodást foglalni Vito Corleone otthonában.


50 éve kezdődött a film történelem egyik legikonikusabb trilógiája, a Keresztapa, ami egy Amerikában élő, olasz maffia család életét és vérfagyasztó üzleteit mutatta be.

Az Airbnb a kerek évfordulóra foglalhatóvá tette az angol stílusú házat, amely a filmben Vito Corleone otthonának külső díszleteit adta. A közel 600 négyzetméteres Staten Island-i birtok augusztusban 30 éjszakás Airbnb-foglalásra lesz elérhető, éjszakánként 50 dollárért.

Az oldalon július 27-től elérhető a különleges szállás és akiknek sikerül lefoglalnia a vendégéjszakáit, évezheti az ötágyas, hétfürdős ház és az óriási telek nyújtotta luxust. Ugyanis az 1930-as építésű ház külseje még mindig úgy néz ki, mint a filmben, a belső tereit modern vonásokkal újították fel.

A felszereltségei közé tartozik egy angol kocsma ihletésű bár az alagsorban, egy játékterem, egy edzőterem, két kandalló és egy nagy sós vizű medence a hátsó udvarban. 

Az impozáns lakhely, amelyet utoljára 2016-ban adtak el 2,4 millió dollárért, csatlakozik a Hollywood-i kötődésű Airbnb szálláshelyek sokaságához. 2020-ban az oldal hasonló lehetőséget kínált a Kaliforniába jöttem rajongói számára, hogy a 90-es évek sitcomjában szereplő ikonikus kastélyban szálljanak meg.

Vagy idén, amikor a Scooby Doo film Csodajárgányát alakították át foglalható lakóbusszá.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves