Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hey Girl!

Elképesztően stílusos lett Zooey Deschanel és lakberendező szerelme új otthona

2022. július 31.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés otthon lakás ház dekor elle dekor
Elképesztően stílusos lett Zooey Deschanel és lakberendező szerelme új otthona
© Instagram/@zooeydeschanel

Zöld konyha, színpompás tapéták és sok-sok művészi darab. Ilyen a New Girl című sorozat színésznője, Zooey Deschanel és lakberendező párja, Jonathan Scott otthona.


Tavaly év végén mesélt a sajtónak arról Zooey Deschanel és szerelme, Jonathan Scott, hogy megtalálták álmaik házát Los Angelesben: egy 5 hálószobás, 8 fürdős ingatlant, 9 és fél millió dollárért. A Magyarországon is népszerű „Álomház” műsorból ismert Jonathan Scott, saját házuknál is megcsillogtatta házfelújítási tehetségét, természetesen feleségének bohém stílusát is kielégítve.

Nem volt azonban egyszerű menet az 1938-ban épült, közel 600 négyzetméteres házat felújítani és berendezni.

„Életem eddigi legnagyobb kihívása volt szakmailag”

– mesélte Jonathan. A felújítás közben kitört a koronavírus-járvány is, ami lassította az anyagbeszerzéseket és az engedélyezési folyamatokat.

De minden jó, ha a vége jó! A Reveal magazin különszámában megmutatták eklektikus otthonuk, ami Zooey stílusát és Jonathan bravúros belsőépítészeti megoldásait dicséri. Mindketten igyekeztek a közel 100 éves, gyarmati stílusú ház jellegét megőrizni, amellett, hogy a lehető legmodernebb és legkörnyezetbarátabb módon berendezni.

„Szinte minden szombatunkat a tervező asztalnál töltöttük, hogy megtaláljuk a tökéletes darabokat, megoldásokat” – mesélte a lapnak Zooey.

A pár számára természetesen fontos volt a harmonikus összkép is. Zooey kézműves/dolgozószobájába például egyedi, kaktuszos tapéta került, a konyhába pedig bohém zöld szekrények és arany világítótestek. A ház minden szegletéből árad az elegancia és a jól átgondolt játékosság. Zooey és Jonathan házuk bemutatása kapcsán, elárultak néhány személyes dolgot is közös életükről.

A két híresség 2019 szeptemberében kezdett el randevúzni, miután együtt vettek részt egy Carpool Karaoke talkshow-részben.

„8 hónap randizás után, már tudtam, hogy Zooey az én yinem yangja” – mesélte Jonathan.

A hatalmas felújítási projekt után, a pár már csak a kapcsolatukon akar tovább dolgozni.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves