Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OTTHON

Jennifer Garner megmutatta a különleges konyháját, két izgalmas stílus keveredik benne

2024. május 18.

2 perc olvasás

ELLE

STÍLUS lakberendezés lakberendezési trendek konyha Jennifer Garner
Jennifer Garner megmutatta a különleges konyháját, két izgalmas stílus keveredik benne
© Michael Tran / AFP

Egy videóban mutatta meg Jennifer Garner az izgalmas konyháját! 


A hírességek egyre gyakrabban mutatják meg az otthonaikat. Jennifer Garner egy főzős videó során engedte be a rajongóit a konyhájába. A felvételből látszik, a színésznő a klasszikus stílust kedveli, miközben a különféle kiegészítőkkel izgalmat vittek a térbe. 

Jennifer Garner konyhája ettől a két stílustól olyan izgalmas 

Az Instgramra töltött fel egy videót Jennifer Garner, amiben éppen egészséges vacsorát készített a családjának. Az ételt a saját konyhájában készítette el, így a rajongók több apró részletet is láttak a világsztár otthonából. A farmház stílusú konyhában két szín uralkodik, a fehér és a barna.

A konyhaszekrények egyszerűek, fehér fából készültek, és márványlapok kerültek fel a csempék helyett, illetve a pultra. Arany fogantyúkkal tették izgalmasabbá a szekrényeket, miközben a márvány minden konyhába eleganciát és tisztaságot visz. A kiegészítőkre is odafigyeltek, mivel Jennifer Garner fehér edényekben készíti el az ételt, így nem törik meg a hangulat. 

Az oldalsó szekrények azonban fából vannak, nagy valószínűséggel a hűtőt is egy nagyobb fából készült felület takarja, így tökéletes beleolvad a vidéki hangulatba. Azért, hogy ezt tovább fokozzák, fagerendák kerültek a plafonra, így tökéletesen hozza a vidéki hangulatot ez a helyiség. 

Jennifer Garner konyhájában alapvetően két stílus keveredik, az egyik a farmház stílus, ezt a fagerendák és a fából készült szekrények adják. Ezzel éles kontrasztban áll vele a fehér szekrények és a márványlapok eleganciája, ami egy sokkal modernebb stílus. Ám kicsit sem ütnek el egymástól, mivel mindkét trendből csak nagyon kevés jelenik meg, ezért tökéletes lesz az összhang. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves