Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

A Stranger Things sztárja megmutatta elképesztő otthonát

2023. február 19.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

otthon ház lily allen stranger things David Harbour
A Stranger Things sztárja megmutatta elképesztő otthonát
© Getty Images / Dia Dipasupil

Lily Allen, énekesnő és férje, a Stranger Things sztárja, David Harbour, körbevezette az Architectural Digest kameráját a nemrég felújított luxus brooklyni villájukban.


A szemet gyönyörködtető tigriscsíkos médiaszobától és a Keresztapa által ihletett luxuskonyhán át, a virágos, párizsi ihletésű szobákig, a Stranger Things színésze és párja bepillantást engedett hihetetlen otthonukba.

Lily és David egyik legextravagánsabb helyisége a Kert szoba, ami tobzódik a szebbnél-szebb virágmintákban, a falon, lámpabúrán, függönyön egyaránt. A helyiség központi eleme egy hatalmas, kétoldalról is használható zöld bársony kanapé.

"Azért van ez a kétoldalas kanapénk, hogy egyszerre vitatkozhassunk és pihenhessünk úgy, hogy nem kell egymásra néznünk" 

– mondta Lily nevetve.

Egyik fürdőszobájukban is folytatódik a virágos tematika, kék és rózsaszín hangsúlyokkal, mint amilyen egy halványrózsaszín hűtőszekrény. David bevallotta, hogy „párizsi érzést” szerettek volna a szobában, majd Lily hozzátette:

„Virágokat akartál, virágokat kaptál, bébi"

A színész imádja az arany hattyúcsapokat a kádnál és a mosdónál is, amelyeket egy aukción vásároltak.

Az alsó szinten a páros egy mókás médiaszobát hozott létre, tigrismintás szőnyeggel és hozzáillő kanapéval.

 „Ez a vad szoba, a feleségem agyszüleménye"

– mondta David. A pár filmeket és tévét néz a helyiségben, amely a hátsó udvarukra nyílik, ahol szauna és hideg merülőmedence is található. Azonban az egyik leglenyűgözőbb szoba az otthonukban a fényűző és óriási konyha, amelyet a Keresztapa film inspirált.

 "Ez a brooklyni környék egy régi olasz negyed, és tetszett az ötlet, hogy ezt az esztétikát behozzuk a konyhánkba"

- mondta David.

Lily Allen és David Harbour 2020-ban házasodott össze Las Vegasban, majd összeköltöztek New Yorkban. David nevelőapja lett Lily lányainak, Ethelnek (11) és Marnie-nak (10).

A színész Jim Hopper-t, egy apafigura seriffet alakít a Stranger Things-ben, amiről korábban azt mondta, hogy a szerep segített felkészíteni arra, hogy jól nevelje Lily lányait.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves