Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Lépj be Rita Ora varázslatos londoni rezidenciájára!

2022. november 15.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

otthon London sztárotthon rita ora Taika Waititi
Lépj be Rita Ora varázslatos londoni rezidenciájára!
© Getty Images / Axelle/Bauer

Rita Ora londoni otthonát, te is irigykedve nézed majd.


Rita Ora a modern nő megtestesítője. A mai Koszovó területén született albán gyökerű énekesnő, még csecsemő volt, mikor családjával Nyugat-Londonba költöztek. Az énekesnő pályája gyorsan ívelt a világhír felé. A 31 éves Rita Ora-nak számos slágere jelent meg, színésznőként szerepelt A szürke ötven árnyalata-trilógiában, a Pokémon - Pikachu a detektívben; és zsűritagként, mentorként részt vett a The Voice, az X Faktor és az Álarcos Énekes angol szériájában is. Idén nyáron összeházasodott Taika Waititi rendezővel, akivel együtt rendezték be londoni házukat a Primrose Hill városrészben.


A bájos téglaház 1877-ben épült, egykor Arthur Rackham illusztrátor otthona is volt, akinek munkái közé tartozik az Alíz Csodaországban. Bár Ora 2021-ben felújította a házat, a munka során nagyon figyeltek rá, hogy megmaradjon a ház karaktere, mint az ólomkeretes hatalmas ablakok, a faragott fa elválasztó fal vagy a kerti napórák.

Mindig is vonzódtam a régi szellemű otthonokhoz. Tudtam, hogy ez a ház kifejezetten sok kreatív energiát ad majd

– mondja Ora.


A felújítás elsősorban a padló és a tető helyreállításából, a fürdőszobák, a vezetékek és a villany felújításából, valamint a konyha korszerűsítéséből állt. Ora leginkább a híres londoni Portobello Road Market vintage bolhapiacán talált kincseivel rendezte be a házukat. Illetve rengeteg bútort, emléket hozott korábbi otthonaiból, ügyelve arra, hogy saját egyénisége is érvényesüljön. A ház legintimebb helyisége, Rita hálója, amiben két kandalló, egy szabadon álló kád és hatalmas ablakok gondoskodnak a grandiózus hatásról. Miközben harmadik albumán dolgozik, Ora nagyon boldog a férjével együtt létrehozott nyugodt és kiegyensúlyozott otthonban.

Mindenki, aki bejön a házamba, azt mondja: „Nem hiszem el, hogy ilyen házban élsz”

– magyarázza. Megérti, hogy az emberek, miért lehetnek összezavarodva:

A külső énem rendkívül rikító, színes, és nagyon büszke vagyok erre, de a belső énem ennek épp az ellenkezője. És azt akartam, hogy a belső énem tükröződjön az otthonomban.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves