Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Reese Witherspoon étkezője 100 év után is lélegzetelállító

2024. június 13.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés bútor étkező lakberendezési trend reese witherspoon
Reese Witherspoon étkezője 100 év után is lélegzetelállító
© VALERIE MACON / AFP

Reese Witherspoon bepillantást engedett az otthonába, és megmutatta az érkezőjét, amit az 1920-as évek stílusában rendezett be. 


Bár a hírességek igyekeznek megóvni a privát szférájukat, egyre többen töltenek fel otthon készült fotókat, videókat. Így manapság már bárki benézhet a sztárok otthonába. Reese Witherspoon is szívesen mutatja be a kifogástalanul berendezett otthonát, amit az 1920-as évek stílusa inspirált

Imádják az emberek Reese Witherspoon étkezőjét

A híresség párszor már mutatott fotókat az otthonáról, ezért is érdekelt sokakat, a többi helyiséget hogyan rendezték be. Az Instagramra feltöltött fotók alapján a színésznőre nagy hatást gyakorolt az 1920-as évek stílusa, mivel olyan bútorokat helyezett el az étkezőjében, melyek az említett korszakban számítottak népszerűnek. 

Reese étkezőjét rattan bútorokkal rendezte be, ami először az 1920-as években jött divatba, később pedig elkezdték használni őket a hollywoodi filmekben. Ekkoriban egyre többen választották a rattant az otthonaikba. Kifejezetten meleg, barátságos hatást kelt, így érthető, hogy népszerű trend. 

A rattan pár évtizeddel később visszaszorult, mivel a helyüket átvették a nagyobb, párnázott székek, főként a ’80-as években. Ám a lakberendezők szerint ismét népszerűnek számít, azt utóbbi években kezdett felbukkanni a lakberendezési trendek között. 

Eleinte a kerti bútorokat érte el, de a lakberendezők szerint akár az étkezőbe, konyhába vagy a nappaliba is bekerülhet. Bézzsel, fehérrel és mondjuk kékkel keverve pedig igazán meleg, barátságos hangulatot áraszt majd a helyiség. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves