Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÍNEK A HANGULATÉRT

Sokkal rendezettebbek a konyhában azok, akiknél ilyen színűek a falak

2024. július 03.

1 perc olvasás

ELLE

konyha falszín
Sokkal rendezettebbek a konyhában azok, akiknél ilyen színűek a falak
© shutterstock

A konyha színének kiválasztása sokszor arra is hatással van, hogy az adott helység mennyire lesz rendezett a következőkben.


A konyha színe befolyásolja a benne lévők érzelmi világát, és mint kiderült, produktivitását, rendezettségét is.

Szép szín = jó hangulat?

Az újrafestés az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja egy tér átalakításának. Legyen szó hálószobáról, irodáról, vagy éppen nappaliról, a közvetíteni kívánt érzelem meghatározása ugyanolyan fontos, mint más technikai paraméter.

A szivárvány minden egyes színe ugyanis más-más érzelmi reakciót vált ki, amelyet figyelembe kell venni, mikor a konyha színét választjuk meg. Ennél a térnél, az elsődleges szempont
általában a termelékenység és a szervezettség ösztönzése, miközben biztosítania kell azt is, hogy a konyha hívogató és hangulatos maradjon.

Milyen színt válassz?

Azokban a konyhákban, amelyek fényben úsznak, és a nap természetes világítást ad nekik, a sötétebb színekkel való kísérletezés a megoldás, amely mélységét és karaktert is ad nekik.A kisebb konyháknál, vagy amelyeknek korlátozottabb a fényellátása, a világos és lágy árnyalatok bizonyulnak a legjobb választásnak. Ezek ugyanis tágasabb és szellősebb érzést teremtenek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves