Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LAKBERENDEZÉSI TIPP

Ez a bútor egyetlen nappaliból sem hiányozhat a lakberendezők szerint

2024. június 08.

2 perc olvasás

ELLE

nappali bútorok lakberendezés lakberendezési trendek bútor polc
Ez a bútor egyetlen nappaliból sem hiányozhat a lakberendezők szerint
© Shutterstock

A lakberendezők elárulták, melyik bútordarab nem hiányozhat szerintük egyetlen nappaliból sem. 


A nappali berendezésénél sok dolgot figyelembe kell venni. Legtöbbször ez az a helyiség, ahol a vendégeket fogadjuk, de itt olvasunk, lazítunk estéként. A tér a családi élet helyszíne, éppen ezért nagyon fontos, hogy ezt a berendezése során is figyelembe vegyük. A lakberendezők szerint van egy bútor, ami egyik otthonból sem hiányozhat. 

Erre a bútorra minden nappaliban szükség van a lakberendezők szerint 

Sok szempontot kell figyelembe venni a nappali berendezésekor. Alaposan meg kell vizsgálni a helyiség méreteit, ennek megfelelően kell kiválasztani a szőnyeget, kanapét, dohányzóasztalt. A túlságosan nagy kanapé például könnyen összenyomhatja a teret. A főbb bútordarabok mellett a kiegészítők is fontosak, például a konzolasztalok vagy a polcok. 

A lakberendezők szerint a polcoknak kiemelt szerepük van a nappali berendezésénél. A segítségükkel maximalizálható a tér, és remekül funkcionálnak dekorációként. Viszonylag könnyű őket elhelyezni, hiszen létezik például lebegőpolc, amit könnyen fel lehet szerelni, kevés helyet foglal el, mégis látványos eleme lehet a helyiségnek. 

A polcokat könnyű elhelyezni, akár kicsi lakásba is helyet kaphatnak a nappaliban. Elhelyezhetünk rajtuk a könyveket, fotókat vagy bármilyen dekortárgyakat. Az üres falfelületeket szintén remekül feldobják, így nem lesznek üres terek, és minden helyet ki lehet használni. 

Dekorációnak sem utolsó, hiszen nem kell feltétlenül fehérben gondolkodni, és a fa erezetű bútordaraboktól is bátran elrugaszkodhatsz. Lehetnek a polcok színesek, passzolhatnak a fal árnyalatához, így remekül kiegészíthetik a nappalit. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves