Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Colors

Ezek a legnépszerűbb falszínek 2024 nyarán

2024. június 04.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezési trendek trend falszín
Ezek a legnépszerűbb falszínek 2024 nyarán
© Shutterstock

Ezek a falszínek csodálatosak. Eláruljuk, miért. 


2024 nyarán a színtrendek a meleg tónusok, a hideg tónusok, a merész és élénk árnyalatok, valamint a pasztellpaletta körül forognak. Ezeknek a falszíneknek a céljuk, hogy megragadják az évszak lényegét, és hívogató és frissítő hangulatot teremtsenek az otthonokban. 

Ha a meleg tónusok vagy a hideg tónusok tetszenek

A meleg tónusok közül ezen a nyáron olyan árnyalatok hódítanak, mint a terrakotta, a mustársárga és az égetett narancs. Ezek a színek hangulatos és hívogató légkört teremtenek, emiatt pedig egyszerűen tökéletesek a napsütéses évszakhoz. Különösen a nappaliba vagy a hálószobába csodálatosak ezek a színek, néhány benti növénnyel pedig még inkább boldogságot csempészhetünk az otthonunkba. 

Shutterstock

A frissítő nyári megjelenés érdekében a népszerű hűvös festékszínek közé tartoznak a kék, a zöld és a szürke árnyalatai. Ezek a színek a nyugalom és a csend érzetét keltik, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy nyugodt légkört teremtsenek mindenki otthonában. A világosabb árnyalatok vidámságot tükröznek. Érdemes azonban a bútorainkat nézve eldönteni, hogy melyik hűvös szín lenne számunkra a legmegfelelőbb. 

Shutterstock

Ezek a legdivatosabb pasztell festékszínek most

A pasztell festékszíneket azoknak ajánlják a lakberendezők, akik  lágy és légies nyári hangulatot szeretnének teremteni bármelyik térben a lakásban. Az olyan árnyalatok, mint a pirosas rózsaszín, a mentazöld és a babakék finom és nyugtató hatást kölcsönöznek az otthoni dekorációnak. Ez a népszerű árnyalat sem mostanában fog kimenni a divatból:

Caption

A merész és élénk árnyalatok is velünk vannak

A bevállalós emberek merész és élénk árnyalatokkal is kifesthetik a lakásukat idén nyáron. Az olyan színek, mint a tüzes vörös árnyalatok, az erősebb kékek és a vibráló sárgák azonnal energiával tölthetik fel a teret, és drámai hatást kelthetnek. Ezek a merész árnyalatok tökéletesek akcentusfalakhoz, bútordarabokhoz vagy akár merész kiegészítőkhöz, amelyek bármely helyiséget színpompássá varázsolhatnak.

Shutterstock

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves