Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SUNSET WALLS

A napfény festés az idei legnagyobb falszín trend

2024. május 22.

1 perc olvasás

ELLE

festés falszín napfény festés
A napfény festés az idei legnagyobb falszín trend
© IG: kensingtonleverne

A nyári napsugarak az otthonodba is beköltözhetnek idén nyáron: a napfény festés lesz a legnépszerűbb a következő időszakban. 


A napfény festés segít abban, hogy egész évben nyári hangulat uralkodjon az otthonodban. Egyszerű, mégis látványos megoldás, hogy az otthon melege mindig átjárjon. 

A napfény festés előnyei

Az elmúlt években ismét divatba jöttek a színes falak, 2024-ben pedig a spektrum legfényesebb árnyalataihoz érkezünk. Nemrég Milánóban bemutatták, mely trendek uralják majd az otthonokat idén, és nagyon úgy tűnik, a napfény festés az egyik megkerülhetetlen irányzat. 

A napfény festés a bizonyíték arra, hogy a merész színválasztás is hozhat meleg hangulatot, és hogy a megfelelő árnyalat kiválasztásával, egy perc alatt pozitív irányba billenthetjük az otthonunk atmoszféráját. 

Otthonosabb otthon a színekkel

A mennyezettől a padlóig használt napfény színek, mint a sárga, a narancs, a piros energiával töltenek fel, és élettel telítik meg a tereket. A függönyök is új, drámaibb szerepet kapnak, főleg, ha azok is ezekben a színekben pompáznak. 

Ezekkel a színekkel nagyszerűen mutatnak a retro dekorációk, képek, amelyek időutazásra invitálnak. De kiváló választás lehet minden olyan dísztárgy, amely fényes, és amelyen megcsillanhat a napfény. Ezek a falszínek, valamint az üvegtárgyak segítik a fény visszaverődését, lágyítják a sarkokat, és tágasabbnak érzékeltetik a teret.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves