Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TILTÓLISTA

Ezt a falszínt senkinek sem ajánlják a lakberendezők, mégis sokan szeretik

2024. július 01.

2 perc olvasás

ELLE

nappali lakberendezés lakberendezési trendek falszín
Ezt a falszínt senkinek sem ajánlják a lakberendezők, mégis sokan szeretik

A szakértők szerint van egy olyan szín, amelyet érdemes inkább kerülni az otthonodban.


A falszín meghatározása során nem csupán azt kell figyelembe venned, hogy mely árnyalatok tetszenek neked, de arra is érdemes gondolni, hogyan passzol ez majd a lakás többi részéhez, és a berendezéshez.

PATTHELYZET A BERENDEZÉSBEN

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor rádöbbensz arra, hogy az általad kiválasztott falszínhez egyszerűen képtelenség berendezni a lakást.

Bármilyen dekorációt is vásárolsz, ami nem fehér vagy fekete, legbelül úgy érzed, az összhatást inkább a káosz, mintsem a kifinomultság jellemzi? Éppen ezért érdemes előrelátónak lenni már akkor is, amikor csupán a falszín kiválasztása történik meg.

Nem véletlenül olyan népszerű a fekete, a fehér, a szürke, valamint mostanában a bézs szín. Az emberek rájöttek, hogy nem csupán exkluzív és letisztult, de mindenhez passzolnak is ezek az árnyalatok.

Ez pedig sokszor a remek összhatás kulcsa, ugyanis ha a falszínedhez minden passzol, akkor nem lesz rajtad a nyomás, hogy csak a termékek egy kis kategóriájából válassz berendezést az otthonodba, sok esetben drágán.

EZ A SZÍN A LEGROSSZABB VÁLASZTÁS

A lakberendezők szerint a rózsaszín a legkevésbé ajánlott szín, ez ugyanis annyira intenzív, hogy már önmagában, csupán egy ilyen fal is nagyon egyedivé teszi a belső teret.

Ám ami tovább rontja a helyzetet, hogy ehhez berendezni egy lakást a világ egyik legnehezebb feladata, ugyanis bármilyen dekorációs kelléket, vagy bármilyen színű kanapét vásárolsz, mindig túlzónak, zsúfoltnak érzed majd az összhatást.

Ha szeretned ezt elkerülni, megcseréled a sorrendet és a prioritást, és inkább rózsaszín tárgyakat választasz egy letisztult falszínhez. A rózsaszín falszínt sokan sajnos meg is bánják, és ha te is így járnál, a dekorációkat sokkal egyszerűbb lecserélni, mint újrafesteni az egész lakást.

Mindig azokat a tárgyakat, falakat, berendezéseket preferáld neutrális színekben, amelyeket akár anyagilag, akár időtartamát tekintve nagyobb kihívás átalakítani, vagy lecserélni.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves