Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FESTÉS

3 fali szín, ami a lakberendezők szerint nagyon trendi lesz 2024-ben

2024. június 20.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés trend festés lakberendezők fali szín felfestés
3 fali szín, ami a lakberendezők szerint nagyon trendi lesz 2024-ben
© Shutterstock

Minden helyiségbe kiválasztani a tökéletes fali színt nem egyszerű, most mutatunk 3 árnyalatot, amire érdemes figyelni. 


A festés előtt a legtöbben heteken keresztül válogatnak a különféle fali színek közül. Hiszen több szempontnak is meg kell felelnie a kiválasztott árnyalatnak. Jó, ha világossá teszi a helyiséget, könnyen tisztítható, és nem látszanak rajta az apróbb sérülések. Éppen ezért most megpróbáljuk megkönnyíteni a döntést, és mutatunk pár divatos árnyalatot! 

Ezek lesznek a legnépszerűbb fali színek idén 

A lakberendezők már többször beszéltek arról, hogy a krémszínt és a rokonárnyalatait érdemes elfelejteni, és helyettük valami izgalmasabbat választani. Tény, hogy a nagyon világos színek optikailag tágítják a helyiséget, de a sötétebb, kicsit izgalmasabb árnyalatok sokkal több lehetőséget tartogatnak magukban.

Finom szürke 

A szürke nem áll messze a bézstől, mégis más hangulatot kölcsönöz a helyiségeknek. Idén nem a hagyományos szürkékre érdemes figyelni, sokkal inkább azok az árnyalatok kerülnek előtérbe, amelyek más árnyalattal keverednek, például zölddel. Egy kicsit zöldes fali szín remekül kihasználható

Bájos zöld 

A zöld az egyik legnépszerűbb árnyalat, amit a lakberendezők is ajánlanak. Konyhába, fürdőszobába vagy akár nappaliba is tökéletes. Olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy a szakértők javasolják, hogy még a konyhabútor is kaphatja ezt az árnyalatot. A fal viszont mindenképp, hiszen csodásan mutat, főleg a világosabb árnyalatok! 

Megnyugtató kék 

A kék szintén a 2024-es színtrendek között szerepel. Az utóbbi hónapokban főként a mélyebb, visszafogott árnyalatok kerültek elő, ám érdemes kicsit a merészebb tónusok felé elmozdulni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves