Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Christmas time

Fotók: a királyi család már ünnepi hangulatban van, ilyen a karácsonyi dekoráció a Windsori kastélyban

2022. november 25.

2 perc olvasás

ELLE

karácsony windsor királyi család Vilmos herceg Katalin hercegné Károly király
 Fotók: a királyi család már ünnepi hangulatban van, ilyen a karácsonyi dekoráció a Windsori kastélyban
© Royal Collection Trust

A királyi család készül az idei karácsonyra!


Karácsony a kastélyban! Most megmutatjuk a Windsori kastély dekorációját. Az idei ünnep különleges és szívszorító lász Károly király és a királyi család számára, ugyanis először fognak Erzsébet királynő nélkül ünnepelni. 

A látogatók számára is nyitva áll

Csütörtökön, egy hónappal szenteste előtt a Royal Collection Trust bemutatta a pompás karácsonyi dekorációt. A Windsori kastélyhoz látogatóknak szintén lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék az idei díszletet, valamint a karácsonyfát, amit a a Windsor Great parkban vágtak ki. A Nordmann fenyő 20 méteres. Természetesen, egy ekkora rezidenciához egy karácsonyfa nem elég, ezért van egy másik is. Az egyiket Trónteremben, a másikat a Nagy Galériában állították fel. 

Kiderült, meddig marad fent a dekoráció

A Windsori kastély karácsonyi dekorációja 2023. január 2-ig megmarad. A december pedig igazán különleges lesz, mert három alkalommal is lesznek fellépők a St. George's Hall fájánál. Az érdeklődőket december 8-án, 9-én és 12-én várják. Még több fotót ide kattintva tekinthetsz meg.

Még nem tudni a hivatalos tervet

Az idei karácsony nagyon más lesz a királyi család számára, de furcsa, hogy a tervüket még mindig nem lehet tudni pontosan. Erzsébet királynő a legtöbb karácsonyt Sandringhamben ünnepelte a családdal, de egyelőre nem tudni, hogy Károly király is ezt az úticélt fogja-e választani. Szintén kérdéses, hogy Harry herceg és Meghan Markle hazautaznak-e Angliába az ünnepekre. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves