Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONY

Így díszítsd fel a karácsonyfád a legfrissebb trendek szerint!

2022. december 18.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

Díszítés karácsonyfa 2022 trendek stílusok
Így díszítsd fel a karácsonyfád a legfrissebb trendek szerint!
© Getty Images

Idén ezek a karácsonyfa stílusok a legnépszerűbbek.


Újra itt van a várva várt karácsony, ami egyszerre sok fejtörést és rengeteg örömet is okoz, kezdve a karácsonyfa feldíszítésével. Akár dézsás, akár vágott, akár műanyag fa mellett döntünk, jó, ha van egy koncepciónk, milyen hangulatú, színvilágú karácsonyfát szeretnénk. Mutatunk néhány idén népszerű  karácsonyfadíszítési trendet!

1. Bézs varázs

Ha az otthonod alapvetően letisztult bézs, pasztell színű, biztos választás lehet egy bézs szalagokkal és gömbökkel díszített karácsonyfa. 


2. Rusztikus

Tengeri fűből készült csillagok, jutából készült szalagok és visszafogott színű gömbök. A rusztikus stílusú karácsonyfa remekül illik a bohém és a természetes stílust kedvelők otthonába.


3. Fagylalt színek

pasztell zöld, kék, illetve lila a karácsonyfánk ágain is remekül mutat és elbűvölő hatást kelt.


4. Természetes

Ha nem szeretjük a mesterkélt hatást, elég lehet néhány gondosan kiválasztott, klasszikus piros, fehér, arany nemezdísz és világítás a fánkra.


5. Glamour

Ez az az ünnep, aminél nincs olyan, hogy túl sok arany vagy túl sok csillogás. Egy igazi glamouros otthonban, a karácsonyfa is aranyban úszik.


6. Ékszer színek

Gazdag mély színek, bársony szalagok, csillogó kiegészítők. Ez a kicsit buja stílusú fa, tökéletes kiegészítője lehet sötét tónusú  szobáknak.


7. Fekete-fehér

Egy modern, letisztult otthonba nem is kellhet több díszítés a karácsonyfára, mint néhány, fekete, fehér, esetleg arany gömb, ami hagyja érvényesülni a fa természetes szépségét.8. Disco hangulat

Ha már gömb, miért ne lehetne disco? Ez a játékos dekorelem, igazi party hangulatot teremt Szenteste is.


9. Hópihék

Sajnos sokadik karácsonyunk telik el úgy, hogy nem fehér, ettől még a karácsonyfánkon függhetnek dekoratív horgolt vagy papír hópihék.


10. Csak fények

Ha nem akarunk sok pénzt áldozni a karácsonyfánk díszítésére vagy egyszerűen nem akarjuk, hogy a fa díszei elvonják a figyelmet az ajándékokról, elég lehet néhány fényfüzér a tökéletes karácsonyfához.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves