Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Otthon

Ilyen széket vásárolj a konyhába, ha stílusos otthonra vágysz

2024. május 17.

2 perc olvasás

ELLE

otthon konyha szék decor
Ilyen széket vásárolj a konyhába, ha stílusos otthonra vágysz
© Shutterstock

Ezek a székek tökéletesek a konyhába.


Kíváncsi vagy a Wishbone szék időtlen vonzerejére? Most mindent elárulunk. A legnépszerűbb designszék, amit valaha terveztek. Azért is olyan ikonikus tárgy, mert pontosan annyira stílusos, mint az 1950-es években. Klasszikus, megbízható színeket, kiviteleket és vonalakat tartalmaz. 

Íme, a története

A Wishbone széket először 1949-ben tervezte Hans J. Wegner, és 1950-ben kezdte el gyártani. Wegnert a kínai Ming-dinasztia széles, kerek székekbe ülő dán kereskedők portréi ihlették. A Wishbone szék esetében a háttámlát és a karfát egyetlen, gőzzel hajlított ívbe házasította, és ezt Y alakú háttámlával támasztotta alá, amely a formaterv becenevét adja.

Ezért olyan időtlen dizájn

Jellegzetes Y alakú háttámlájával és kecses megjelenésével nem csoda, hogy a Wishbone széket elegáns klasszikusnak tartják. Az egyszerű fa sziluettel rendelkező szék a minimál dizájnt példázza. A természetes és tartós anyagból, papírzsinórkötélből készült ülőfelületet szőtt borítékminta díszíti. A szék egyszerű szerkezete egy erős, gőzhajlított fa tetejével rendelkezik, amely simán meghosszabbodik az oldalakra, hogy karfaként is szolgáljon.

Az Y alakú háttámla szerkezete kiküszöböli a többszörös fekete lécek szükségességét, tiszta és visszafogott megjelenést kölcsönözve a széknek. A Wishbone szék, amely egyszerűségével stílust és funkcionalitást kölcsönöz bármely térnek, egy dizájn ikon - olyan szék, amelyet még hosszú évekig használhatunk különböző belső terekben. A konyhába és az ebédlőbe pedig egyszerűen tökéletes.

Granite Lane's Wishbone szék most nagy sláger

A Granite Lane Wishbone szék esetében hatalmas a választék, így biztosan mindenki talál olyan darabot, ami megfelel az ízlésének. A kortárs, skandináv és bohém otthonokat is feldobhatja. Egyértelműen remek választások ezek a darabok, amikor az étkezésről van szó. Ezekkel a székekkel az otthonunkba bevihetjük a stílust.

https://www.granitelane.com.au/

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves