Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WALK-IN CLOSET

Inspiráló gardróbszobák, amelyeket még Carrie Bradshaw is megirigyelne

2024. május 30.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

gardróbszekrény rendszerezés gardróbszoba walk-in gardrób walk-in closet
Inspiráló gardróbszobák, amelyeket még Carrie Bradshaw is megirigyelne
© Shutterstock

Legyen kicsi vagy nagy, egy gardróbszoba ékszerdoboza lehet otthonodnak.


Sokan néztük irigykedve Carrie Bradshaw saját “walk-in” gardróbszobáját a Szex és New York epizódjaiban, ahol minden dizájner cipőnek és ruhának elég hely jutott. Egy ilyen helyiség vagy leválasztott tér azonban nem a divatimádók úri huncutsága. A rendezett és szép gardróbszoba egyenes út a tökéletes megjelenéshez és egy jó napkezdethez. Mutatunk 10 példát rá!

1. Woodwork

Nincs is szebb a fából készült szekrényeknél, amik teljesen az igényekhez igazodva kínálnak elég helyet a kiegészítőknek, ruháknak és cipőknek. Egy vintage szőnyeggel teljes az összkép.

2. Rejtőzködő

Nem minden otthonban van elég hely egy külön gardróbszobának, ezért gyakran a hálóból kerül leválasztásra, akár egy ilyen fekete kémkerettel. Elegáns és intim.

3. Pasztell álom

A finom színek, a surlófények és a minimalista bútorzat mellett, a kifinomult állólámpa teszi ezt a gardróbszobát álomszerűvé.

4. Gazdag részletek

Az egyszerű fehér szekrényeket az arany foganytúk és a kristálycsillár teszik pompázatossá.

5. Modern

Nagyszerű ötlet, hogy a fehér szekrényeket a színes ruhák és bevásárló táskák dobják fel, a modern ülőke pedig tökéletes párosítás hozzájuk.

6. Intim zóna

Ha a gardróbszoba még ablakkal is rendelkezik, a helyiség átminősülhet intim elvonuló szobává egy kényelmes olvasó kuckó kialakításával.

7. Fekete remek

Ugyan a sötét, szűk gardróbszobákban a fehér, világos szekrénysor a javallott, nagyobb terekben bátran lehet a feketével is kísérletezni. Exkluzív hatást kelt.

8. Glam

A falak, az ajtó és a szekrények egyszínűre festése merész ötletnek tűnhet, de egységessé teszi a teret és kiemeli az apró részleteit.

9. Mennyei

Egy gardróbszobát a mennyezetfestés, tapétázás garantáltan új dimenzióba helyez.

10. Virágözön

És ha már tapéta, kedvenc mintánkat ne sajnáljuk a gardróbszobától sem! Virágos jókedvünk lesz tőle!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves