Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXURY LIFESTYLE

Így varázsolhatod luxus lakosztállyá a hálószobád!

2024. június 09.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

hálószoba luxushotel hotelszoba
Így varázsolhatod luxus lakosztállyá a hálószobád!
© Shutterstock

5 csillagos hálószobád lehet 5 egyszerű lépéssel!


A luxus szállodaszobákból árad a kényelem, kifinomultság és az elegancia. De nem feltétlenül a drága anyagok, bútorok miatt! A titkuk ez az 5 alapszabály, amit te is megvalósíthatsz a hálószobádban!

1. Luxus ágyazás

A legjobb döntés, ha jó minőségű ágyneműbe fektetjük a pénzünk. Minél magasabb szálszámú egy ágynemű anyaga, annál kellemesebb érzetet nyújt a bőrünknek. Természetesen a 100 százalékos pamut ágyneművel nem hibázunk, ami hosszú ideig tartós és szép marad.

2. Semleges színek

Az ötcsillagos hálószobák általában semlegesek és minimalista stílusúak, hogy minden vendég számára kellemesek legyenek. Legtöbbször a fehér árnyalatait találjuk egy lakosztályban, de mivel ezt otthon nehéz karbanartani, földárnyalatú, bézs vagy szürke ágynemű és lakástextilek is a tisztaság és a kényelem hatását keltik.

3. Ránctalanítás

A hotelszobákban az ágyneműk mindig makulátlanra vasalva és az ágyazásnál szorosan az ágyhoz simítva várják a vendégeket. Az otthoni ráncmentes ágyneműt elérhetjük szövet ránctalanító spray-vel, de textilfrissítő spray-vel is. A permetet a kezünkkel elsimítva kész is a ropogós ágynemű.

4. Rend 

Nincs ötcsillagos szállodai szoba elég tárolóhely nélkül. Igaz ez a hálónkra is! A rendetlenség, ha minden szem előtt van, biztosan a luxus hangulat ellensége! Ezért jól jönnek a beépített szekrények, komódok, polcok, amik elrejtik a cuccaink.

5. Illat

A szállodai szobák egyik legfontosabb ismertetőjegye a jellegzetes illat, amely szálloda folyósóit is bejárja. Diffúzor, spray vagy gyertyák segítségével a mi hálónkban is lehet ilyen karakteres illat. Hogy milyen, ebben a cikkünkben elolvashatod!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves