Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 4.: A Skorpió napját egy sürgős eset borítja fel, a Vízöntővel megtörténik az, amiről csak álmodni mert

2023. január 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. január 4.: A Skorpió napját egy sürgős eset borítja fel, a Vízöntővel megtörténik az, amiről csak álmodni mert
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma többet elérnek a csillagjegyek, mint azt gondolnák! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A munkahelyeden különösen gördülékenyen telik a nap. Bármilyen nehéz projektet is vállaltál, azt végre sikeresen befejezed. Valószínűleg sokkal többet fogsz elvégezni, mint amire számítottál, és felszámolod az összes elmaradásodat.

Bika

Nagyon pozitív hangulatban vagy, de ne próbáld terjeszteni mások között. Az környezeted ma nem fogadja szívesen a tanácsaidat! Kontrolláld magad, mert sok a rosszkedvű ember körülötted, és konfliktusod adódhat velük a túlzott pozitivitásod miatt.

Ikrek

Kövesd az  intuíciódat olyan körülmények között, amikor a logikus gondolkodás csődöt mond, mert meglepő élményben lehet részed. Viszont kerüld el a vitákat, mert ma te húzhatod a rövidebbet!

Rák

Az elégedetlenség érzése, ami már jó ideje kínoz, végre kezd elhalványulni. Megtalálod a problémáid gyökerét, ami segít kedvező irányba terelni az életedet. Tisztán fogod látni, milyen változtatásokat kell végrehajtanod ahhoz, hogy az egészséged és munkád sokkal jobbá váljon.

Oroszlán

Azt tapasztalod, hogy bármilyen gyakorlatiasak és hasznosak is a javaslataid, az emberek folyamatosan visszautasítják azokat. A végén elég  frusztráltnak érezheted magad. Tudomásul kell venned: bár a tanácsaid helyesek, ma egyszerűen nem vevő a segítségre a környezeted.

Szűz

A mai nap kész érzelmi hullámvasút lesz, Szűz. A bolygók mozgása miatt elég érzelmes leszel, és érzelmi reakcióid is hevesek lehetnek. Sajnos ma nem látsz tisztán, emiatt rossz döntéseket hozhatsz, de szerencsére rendeződnek a dolgok estére!

Mérleg

A mai napon számos különböző kötelezettséggel kell szembenézned minden frontról. Állj készen társadalmi,  pénzügyi és személyes feladataid teljesítésére. Ami egy kis nehézséget okozhat, hogy a családod, a barátaid és a kollégáid mind hozzád fordulnak ma segítségért.

Skorpió

Mostanában sok minden megváltozott körülötted, és még mindig nem vagy a jéghegy a csúcsán. Akármilyen nagy is legyen a kísértés, nem adhatod fel a gondjaid megoldását, sem pedig a céjaid elérését. Viszont nem fogod tudni követni a korábban kidolgozott tervedet a nap folyamán, mert valami sürgős és kiszámíthatatlan fog történni.

Nyilas

Ma előszeretettel javítod ki az embereket, Nyilas, de jobb, ha tudod: nem mindenki fogja díjazni. Ügyelj arra, hogy kompromisszumot köss az emberekkel, és ne légy túlságosan akaratos, így elkerülheted a felesleges összecsapásokat.

Bak

Rengeteg lehetőséged lesz a továbbtanulásra vagy arra, hogy képezd magad. Az okozza majd a nehézséget, hogy eldöntsd, melyiket válaszd. Viszont ma nem árt óvatosnak lenned, mert valaki megpróbálhat kihasználni téged.

Vízöntő

A mai nap az egyik szerencsés nap számodra. Megtörténik veled az, amiről eddig talán álmodni sem mertél. De más tekintetben is megnyilvánul a szerencse: minden, amiért eddig keményen dolgoztál, végre kifizetődik.

Halak

Rengeteg feladatot vállaltál az utóbbi időben, és ma teljesen kifogástalan precizitással fogod befejezni őket. Szóval ne higgy azoknak, akik azt mondják: nem vagy képes valamire, mert sokkal többet érsz el, mint gondolnád!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves