Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nappali

10 dizájn könyvespolc, amik a nappalid ékei lehetnek

2022. július 05.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

nappali bútorok inspiráció Dekoráció könyvespolc dizájn bútor
10 dizájn könyvespolc, amik a nappalid ékei lehetnek
© Getty Images

Összegyűjtöttük azt a tíz trendi könyvespolcot, amit te is szívesen bevállalnál az otthonodban.


Ha könyvespolcot választunk, elsősorban a praktikumára és teherbírására koncentrálunk, és nem feltétlenül arra, hogy magára vonja a figyelmünk. Pedig akár alumíniumból is készülhet tartós darab és akár piros színben is tökéletesen illhet a nappalinkba

Primitív

Ez az építészeti struktúrákat megidéző könyvespolc az olasz Nucleo stúdió tervezése. Több színben is kapható.

Push

Ez a lépcsős kialakítású Kave Home könyvespolc, egyszerre légies és az eltolt polcoknak köszönhetően, izgalmas. Fekete és fehér fémráccsal is kapható, világos tölgy lépcsőkkel.

Como rendszer

Játékosan elszórt fakkok, lebegő könyvtároló rendszer. A BoConcept Como fali szekrényei személyre szabhatóak.


Virgo

Ez az alumíniumból készült könyvespolc egy élő struktúra, ami szinte megelevenedik. A híres olasz Drieda stúdió formatervezése, kivezet minket a komfort zónánkból.

Vertigo

A Yoza Design megalkotója, Józsa István, hosszas kísérletezés során alkotta meg ezt a filigrán vázú, mégis strapabíró könyvespolcot.

Palinfrasca

Ez a hosszúkás Miniforms könyvesszekrényke, piros polcaival és harmóniát sugárzó arányaival, tökéletes társ az olvasáshoz.

Chioccialo

Aranymetszés a falon! Ez a csigaformájú könytartó polc egyszerre dekoratív és praktikus. A Bonami kínálatában fehér színben kapható az olasz dizájn darab.

Edna

Ennek a szekrénynek az ívelt formái kicsit a hangulatunkat is meglágyítják, lekerekítik. A Sklum kínálatában keresd!

Montana rendszer

Éljenek a színek! A dán Montana bútórgyártó cég tervezte ezt a színpompás tárolórendszert. Könnyen saját igényeinkre szabható, moduláris részekből áll. Itthon a Solinfo forgalmazza.

Modena

Egyszerűen letisztult! Ez a KARE könyvespolc egyedi rácsos elválasztókkal és fa fiókokkal töri meg az egyhangú derékszögeket. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves