Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Túróczi Réka © Turán Cintia
Túróczi Réka
IRUNMOM sportinfluenszer, fizetésképtelenségi szakértő

A futás iránti rajongása megváltoztatta az életét, a mindennapi rutinját, a prioritásait, a karrierjét és részben a baráti körét is. Amikor arról kérdezik, mivel foglalkozik, büszkén hirdeti, hogy futó- és triatlon edző. Bár fontosnak tartja a teljesítményt, mint hobbista, az idő múlásával egyre inkább úgy gondolja, hogy még fontosabb a sport közösségének ereje, az élet értékeinek megtapasztalása, és a családon belüli mozgás örömének megosztása.

 

 

Pozitívan áll az élethez, de a civil szakmája sok esetben a cégek gazdaságból történő kivezetéséről, az elmúlásról, a vállalkozók szakmai vagy emberi kudarcáról szól. Ezért is fontos számára, hogy az élet más területén építsenés másokat motiváljon, mely egyben őt is motiváltan tartja. A sportnak ez a vetülete sokszor segít abban,  hogy az életben is elfogadja, hogy mélypontok szükségesek ahhoz, hogy újra tudjon építkezni, és a harmonikus időszakokban elért csúcspontok végül az életútján egy folyamatos fejlődésről tanúskodjanak. Úgy gondolja, hogy ezt a lelkesedést átadva sok ember életébe is plusz motivációt, reményt, öntudatot, önszeretet és egészséges önértékelést hoz. 

A futás az, ami állandóságot hozott az életébe, akármilyen nehézségei voltak. Segített átlendülni azokon, megtartani a magába vetett bizalmat, új célokért tudott küzdeni. Most újra egy fordulóponthoz érkezett, de teljes meggyőződéssel állítja, hogy a gyerekei és a családja mellett a sport mindig fontos része marad az életének.

Anyukájának elvesztése és a BRCA 2+ hajlamának felfedezése után a rákmegelőzés is kiemelkedő fontosságú misszióvá vált számára. Megelőzésként átesett egy kétoldali mellszöveteltávolításon, és hamarosan egy petefészek-eltávolítás is vár rá, ami az életének eddigi legnehezebb döntése lesz. Anyukája és saját történetével szeretné felhívni a nők figyelmét arra, hogy az odafigyelés és a korai diagnózis kulcsfontosságú. A megelőzés az egészséges és aktív életmódnál kezdődik, a gyász feldolgozásának pedig egyik leghatékonyabb módja a mozgás.

Instagram - IRUNMOM

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Wonder Woman további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE