Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Varga Melinda © Molnár Dániel
Varga Melinda
CRÈEM Organics kreatív és termékfejlesztési igazgató

Az orvostudomány precizitása és a természet erőforrásainak tisztelete ihlette a CRÈEM Organics magyar családi vállalkozást. A brand lelke és megálmodója Varga Melinda, történetük pedig 2018-ra nyúlik vissza, amikor is Melinda édesapja és édesanyja telepítette első levendula farmjukat Visz községben fekvő birtokukon. Az azóta eltelt években a levendula termesztés és lepárolás önellátóvá vált, ami lehetőséget adott a CRÈEM megszületésére. A márka alapját a kompromisszumot nem ismerő, gyógyszerkönyvi minőségű levendula illóolajuk adja.

 

 

Melinda már gyerekként is imádott anyukája mellett állva praktikákat ellesni a szépségápolási rutinjából és lelkesedése egészen a felnőttkorig kísérte. Édesapja vízióját továbbgondolva, a kozmetológia, a szépségápolás és a holisztikus egészségmegőrzés mentén megálmodta a céget és annak filozófiáját. Egyik legfontosabb küldetésének tekinti, hogy a termékeiken keresztül átadja a well-being fontosságát, ami életének is alap mozgatórugója. 


A megfelelő tanácsadók útmutatása alapján nemzetközi színvonalú, tanusított

gyártólaboratóriumot hozott létre, amely szintén a farmon, a termőföld és a lepárló

szomszédságában helyezkedik el. Fenntarthatóság és az ökolábnyom csökkentése vezette Melindát a csomagolóanyagok kiválasztásában, csakúgy, mint a tudatosság a termékek komponenseinek megválasztásában is.

A legmagasabb nemzetközi standardeknek megfelelő teljes gyártási folyamat hozzáad a márka hitelességéhez. 


A CRÈEM készítményekben a gyógyszerkönyvi minőségű levendula illóolaj nem csak a köztudott megnyugtató hatásra szolgál, hanem hatóanyagként is jelen van a termékekben, ezzel segítve az egészség megőrzését és javítását a mindennapokban. Melinda hosszú ideje aktívan használja az illóolajokat a regenerációban és szépségápolásban egyaránt. Életének egy mély és nehéz időszakán segítették át, azóta missziójának tekinti, hogy másokkal is megismertesse a levendula testet és lelket ápoló hatását. 


Családi levendula ültetvényük lehetővé tette, hogy egy olyan termékcsaládot hívjanak életre, ahol teljesen biztosak lehetnek az elsőrangú minőségben. A levendula termesztése során nem csupán kiaknázzák a termőföld adottságait, hanem vissza is táplálják azt. A hozzáértés és a gondoskodás összhangja a legfontosabb számukra a termékeikben. 

A CRÈEM nevet sokféle módon ejthetjük de üzenete univerzális - gyógyítás és ápolás, kéz a kézben.

Instagram- Varga Melinda

Weboldal - CRÉEM organics

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE