Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dr. Gyöngyösi Nóra Phd © Gregus Máté
Dr. Gyöngyösi Nóra Phd
Bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Lenyűgözi a munkájában, hogy pusztán a bőr megtekintésével, kellő tudás birtokában fel lehet állítani egy diagnózist. Pácienseire partnerként tekint, akikkel együtt tesznek meg mindent a legjobb eredményért, legyen szó gyógyításról vagy a harmonikus, önazonos eredményeket célzó esztétikai bőrgyógyászatról. Az ítélkezés nélküli légkör, valamint a teljes figyelem olyan környezetet teremt, ahol a páciens igazán megnyílhat, így tudnak hatékony és sikeres terápiát kialakítani. Úgy gondolja, hogy a bőrápolás olyan, akár a sport: pozitívan hat a mentális egészségünkre is. 

 

 

Az általános orvosi tanulmányait követően 2009-ben kezdett a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozni. 2019-ben az Amerikai Esztétikai Orvostársaság vizsgáját letéve a társaság által elismert esztétikai orvossá vált. Számos hazai és külföldi bőrgyógyászati, esztétikai társaságnak tagja, konferenciák rendszeres résztvevője, továbbá nemzetközi cég oktatója.

A gyógyítás mellett elkötelezett az esztétikai bőrgyógyászat iránt. Vallja, hogy az empátia és a megfelelő tájékoztatás legalább olyan fontos, mint a magas szintű szakmai felkészültség és kellő tapasztalat. A legszerencsésebb, ha mindezekhez egyszerre hozzájut az, akinek segítségre van szüksége. Örömmel tölti el, ha páciensei életminőségét meg tudja változtatni a munkája során, és látja, hogy ez milyen kedvezően hat az önbizalmukra és önértékelésükre.

Fontosnak tartja a bőr- és szépségápolással kapcsolatos edukációt, emiatt számos online felületen és szakmai magazinokban publikál, valamint orvosi kutatásokban vesz részt. Aktívan használja a közösségi média felületeit ahhoz, hogy személyesebbé tegye az orvos-páciens párbeszédet, létrehozva egy mellérendelt, partneri és tiszteletteljes kommunikációt. Szakértőként igyekszik hasznos és egyszerűen betartható tanácsokat adni a mindennapi bőrápolás terén. Szabadidejét a családjával tölti: ilyenkor szívesen szervez programokat férjével, a 3 kisfiával, és kutyusukkal. Feltöltik a nagy séták, kirándulások a Balaton körül, valamint a főzés és a jó koncertek. 

Instagram - Dr. Gyöngyösi Nóra PhD

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE