Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tombor Sarolta © Emmer László
Tombor Sarolta
Sminkmester és bőrápolási szakértő

33 éve töretlen lelkesedéssel kutatja a női szépség titkait. Meggyőződése, hogy a szépség nem adottság, hanem egy törekvés, egyben a vizuális kommunikációnk része. Azt vallja, hogy nem tökéletesnek kell lenni, hanem különlegesnek. 

 

Az a véleménye, hogy az esztétikai nevelés ugyanolyan fontos mint a nyelv vagy a matematika, ezért missziójának tekinti, hogy átadja tudását a következő generációnak. Fontos számára az is, hogy megossza a hölgyekkel a tapasztalatait és tudását, melynek segítségével egy könnyed és természetes sminkkel is szépnek látják magukat. Mottója: Törődj magaddal és az egész világod megszépül!

Számtalan címlapfotó, editorial és reklámfilm sminkese. 15 éve oktat a Krea Design Iskolában divat és filmes beauty sminket, 20 éve a Lancome magyarországi National Makeup Artistja, kétszeres Fashion Awards díjas. 

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE