A hetedik generációs villányi borászcsalád tagjaként Gere Andrea mindennapjait már gyermekkorától kezdve a szőlőtermesztés és a borkészítés határozta meg. Mind a mai napig csodálja a kékszőlő sokoldalúságát és egyedi értékeit, melyek jóval túlmutatnak azon, hogy szőlőből csak kiváló bor készülhet. Andrea a szőlő bőrre gyakorolt pozitív hatásait egy spanyolországi utazás során tapasztalta meg, melyet itthon is alkalmazni kezdett a Gere birtokhoz tartozó szálloda kozmetikájában.
Hosszú évek kutató-fejlesztő munkájának köszönhetően elkészült a család saját, organikus szőlőmag olaja, valamint a mikronszemcse finomságú szőlőmag őrleménye, amivel már adottak is voltak a legfontosabb alapanyagok a saját kozmetikum családhoz.
Andrea szakmai csapatával együtt a GRAPELOVE kozmetikai család alapanyagait a kezdetektől gondosan végig kíséri: a szőlő virágzásától, a szüreten át, a borkészítésen keresztül, a szőlő magjának szárításáig és őrléséig. A termékfejlesztést pedig az egyik legnevesebb svájci laboratóriumra bízta, amely garantálta a világszíntű kozmetikumok előállítását.
Andrea kétgyermekes édesanyaként, a Pincészet vezetőjeként, és a saját szőlő alapú GRAPELOVE kozmetikai termékcsalád alapítójaként teljesedett ki.