Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gere Andrea © Molnár Bobi
Gere Andrea
A GRAPELOVE termékcsalád alapítója, Gere Attila Pincészetének vezetője, borszakértő, közgazdász

A hetedik generációs villányi borászcsalád tagjaként Gere Andrea mindennapjait már gyermekkorától kezdve a szőlőtermesztés és a borkészítés határozta meg. Mind a mai napig csodálja a kékszőlő sokoldalúságát és egyedi értékeit, melyek jóval túlmutatnak azon, hogy szőlőből csak kiváló bor készülhet. Andrea a szőlő bőrre gyakorolt pozitív hatásait egy spanyolországi utazás során tapasztalta meg, melyet itthon is alkalmazni kezdett a Gere birtokhoz tartozó szálloda kozmetikájában. 

Hosszú évek kutató-fejlesztő munkájának köszönhetően elkészült a család saját, organikus szőlőmag olaja, valamint a mikronszemcse finomságú szőlőmag őrleménye, amivel már adottak is voltak a legfontosabb alapanyagok a saját kozmetikum családhoz. 

Andrea szakmai csapatával együtt a GRAPELOVE kozmetikai család alapanyagait a kezdetektől gondosan végig kíséri: a szőlő virágzásától, a szüreten át, a borkészítésen keresztül, a szőlő magjának szárításáig és őrléséig. A termékfejlesztést pedig az egyik legnevesebb svájci laboratóriumra bízta, amely garantálta a világszíntű kozmetikumok előállítását.

Andrea kétgyermekes édesanyaként, a Pincészet vezetőjeként, és a saját szőlő alapú GRAPELOVE kozmetikai termékcsalád alapítójaként teljesedett ki.

Instagram - Gere Andrea

Weboldal - Andrea Gere Skin Care

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE