Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ráskó Eszter © Krasznai Zoltán
Ráskó Eszter
Humorista

A 36 éves humorista nő önirónikus humorát különös gonddal összeválogatott nyíregyházi általános iskolák, napközis és egyházi táborok, strandok, jazz balett és testnevelés órák összélményének segítségével fejlesztette tökéletesre, hogy aztán pszichológiai egyetemi képzése után, már-már szisztematikus gondossággal tudjon megsemmisítő csapásokat mérni az ország kulturális életére.

 

 

2016 óta a Dumaszínház társulati tagja, a Showder klub állandó fellépője, február óta pedig a Balázsék reggeli műsorának harmadik műsorvezetője. Az ősráskósok joggal hihetnék, hogy Eszter a mentol rajongó macskájának, Mancinak a hátán kapaszkodott fel a humorista ranglétrán, de valójában a Matrjoska című terhes vlogja hozta meg számára az áttörést. 2019-ben pedig, a kislányának megszületése után, napvilágott látott az első önálló estje is, a Nagyárpi, ami hűen mutatta be az anyává válás hungarospecifikus folyamatait. 


Ezt követte második önálló estje, a Tirpák Madonna, ami a stand up műfaji határait feszegetve végül egy 80 perces önismereti- és gyászmunkává sikeredett. Jelenleg a Hetyegő Vipera című estjével járja a világot, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy nőtársai önmagukkal kapcsolatos szorongásait szabadsággá változtassa, vagy legalábbis betekintést kaphassanak az ő saját gyengeségeibe.

Érdekesség: kétszer is volt Elle címlaplány, de csak egyszer volt felöltözve.

Instagram- Ráskó Eszter/

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Content Creator további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE